Libnet.ro
UNICEF

08:45

Klaus Iohannis, intalnire cu Marcel Vela si Raed Arafat pentru a analiza situatia provocata de pandemie

Adevărul Adevărul,
Klaus Iohannis, intalnire cu Marcel Vela si Raed Arafat pentru a analiza situatia provocata de pandemie

Presedintele Klaus Iohannis se intalneste, joi, cu ministrul de Interne, Marcel Vela, si cu seful Departamentului pentru Situatii de Urgenta, Raed Arafat, pentru a analiza situatia generata de pandemie. Totodata, Comitetul National pentru Situatii de Urgenta este asteptat sa decida zonele unde terasele si cluburile se vor inchide la ora 23. continuă pe Adevărul

Klaus Iohannis: Situatia este extrem de grava. E un moment critic

Presedintele Klaus Iohannis a anuntat ca joi va avea o intalnire cu ministrul de Interne, Marcel Vela, si cu seful DSU, Raed Arafat, pentru a evalua situatia legata de pandemie, in contextul in care s-a ajuns la 1. 200 de cazuri de infectare zilnic. Situatia este extrem de grava si trebuie sa fim constienti de necesitatea imperativa a tinerii sub control a pandemiei, a afirmat Iohannis.

Iohannis cheama la ordine in chestiunea restrictionarii programului teraselor

Klaus Iohannis se va intalni astazi cu Marcel Vela si Raed Arafat pentru a stabili cat de oportuna e.

VIDEO Klaus Iohannis da vina pe PSD pentru pandemie: A facut harcea-parcea legile. Sunt cinici! PSD a vrut o criza sanitara ca sa dea vina pe Guvern

Presedintele Klaus Iohannis a avut, joi, un atac foarte dur la adresa celor din PSD despre care a afirmat ca a tergiversat adoptarea Legii carantinei si izolarii in Parlament, ceea ce a dus la cresterea numarului de cazuri.

Armament nou pentru Politia Romana. Marcel Vela, ministrul Afacerilor Interne: in urmatoarele luni, toti politistii vor fi dotati cu pistoale Beretta de ultima generatie

Marcel Vela, ministrul Afacerilor Interne, a anuntat ca Politia Romana se doteaza cu armament nou, mai exact cu pistoale Beretta de ultima generatie. Armament nou pentru Politia Romana. Marcel.

Raed Arafat, anunt de ultima ora. Guvernul a stabilit NOILE reguli care trebuie aplicate pe litoral. Ce prevederi au fost eliminate

Raed Arafat a anuntat, miercuri, de la Palatul Victoria, care sunt masurile adoptate de Guvern pentru limitarea raspandirii noului coronavirus. Desi initial se vorbea de impunerea unei distantari fizice pe litoralul romanesc pentru toate persoanele care nu fac parte din aceeasi familie, Raed Arafat a anuntat ca Guvernul a eliminat aceste masuri din Hotararea de Guvern.

RAED ARAFAT: Izoleta nu mai este obligatorie, pentru ca nu avem

Transportul pacientilor cu COVID-19 din Romania se face cu ambulante, dar fara izoleta, spre deosebire de inceputul epidemiei. Seful Departamentului pentru Situatii de Urgenta, Raed Arafat, a declarat ca izoleta nu mai este folosita in prezent la transportarea pacientilor cu COVID-19. Alis Grasu sustine ca Ambulanta Bucuresti nu a fost vreodata dotata cu izolete, conform hotnews.

Un politist s-a facut de ras in fata lui Marcel Vela. Momentul a devenit viral

Moment amuzant la un eveniment desfasurat la Institutul de Studii pentru Ordine Publica din Bucuresti, unde au participat ministrul de Interne, Marcel Vela, si secretarul de stat Bogdan Despescu.

MARCEL VELA: Politia se doteaza cu pistoale Beretta de ultima generatie

Politia Romana se doteaza cu armament nou - pistoale Beretta de ultima generatie, a anuntat astazi ministrul Afacerilor Interne, Marcel Vela.

Raed Arafat, dat in judecata. Daune morale de 500.000 de euro

Carantinarea satului Gornet, motiv de scandal intre autoritatile locale si Raed Arafat. Primarul PSD ii cere daune morale de 500. 000 de euro: Nu contest masurile de preventie, contest modul lor de aplicare. Autoritatile din Gornet au atacat in justitie ordinul de carantinare si cer daune de 500. 000 de euro DSU, institutie condusa de Raed Arafat .

Guvernul Orban a renuntat la restrictiile suplimentare pentru plaje. Raed Arafat (DSU): Propunerea a avut logica ei, dar deja exista regulamente suficiente

Propunerile de restrictii suplimentare pentru plajele de pe litoralul romanesc au fost eliminate din forma finala a hotararii adoptate de Guvernul Orban, a subliniat secretarul de stat Raed Arafat, seful.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 08:45

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2346 seconds )