Libnet.ro
UNICEF

20:00

Klaus Iohannis, reactie dupa publicarea listei celor 50 de spitale cu probleme: Astept din partea Ministerului Sanatatii o analiza exacta si un plan clar de masuri de urgenta

B1 B1,
Klaus Iohannis, reactie dupa publicarea listei celor 50 de spitale cu probleme: Astept din partea Ministerului Sanatatii o analiza exacta si un plan clar de masuri de urgenta

Presedintele Romaniei, Klaus Iohannis a condamnat crizele repetate din sistemul sanitar. intr-un mesaj publicat pe contul sau de Facebook, acesta a transmis ca asteapta din partea. continuă pe B1

Avertizarea lui Traian Basescu, dupa publicarea listei celor 50 de spitale cu probe neconforme in privinta dezinfectantilor: Domnilor Iohannis si Ciolos, este COD ROSU in sanatate (FOTO)

Fostul presedinte al Romaniei, Traian Basescu, trage un semnal de alarma dupa publicarea listei de 50 de spitale din care au fost prelevate probe neconforme in privinta dezinfectantilor, totul pe.

Reactia lui Tolontan, dupa publicarea listei unitatilor medicale cu probleme in privinta dezinfectantilor: Sunt spitale extrem de importante, unde au ajuns o serie de victime de la Colectiv (VIDEO)

Jurnalistul Catalin Tolontan a reactionat in contextul publicarii listei de spitale unde exista dezinfectanti care au iesit cu probleme la testele facute de Ministerul Sanatatii prin intermediul.

Victor Ponta ataca ANAF dupa publicarea listei datornicilor: Incompetenta sau ticalosie? Pe cine mai protejeaza ANAF-ul tehnocrat?

Victor Ponta acuza de incompetenta ori ticalosie ANAF-ul care a publicat pe site lista datornicilor romani, insa a omis de pe lista toate societatile aflate in.

Corina Suteu a depus juramantul pentru functia de Ministru al Culturii. Klaus Iohannis: Sistemul are nevoie de reforma, nu reformita (VIDEO)

Corina Suteu a depus juramantul pentru functia de Ministru al Culturii la Palatul Cotroceni. Presedintele Romaniei, Klaus Iohannis, i-a urat noului ministru mult succes in acest mandat,.

ANAF amana publicarea listei datornicilor

Fiscul a decis sa amane publicarea listei datornicilor pe care ar urma sa se regaseasca circa 200. 000 de persoane care nu si-au achitat darile catre stat.

Klaus Iohannis a semnat decretul pentru numirea Corinei Suteu in functia de Ministru al Culturii

Presedintele Klaus Iohannis a semnat miercuri decretul pentru numirea Corinei Suteu in functia de Ministru al Culturii, anunta Administratia Prezidentiala, dupa ce presedintele semnase tot azi si decretul privind revocarea din functia de Ministru al Culturii a lui Vlad Alexandrescu.

Klaus Iohannis l-a numit consilier prezidential pe Bogdan Aurescu

Presedintele Klaus Iohannis l-a numit in functia de consilier prezidential pe Bogdan Aurescu. Presedintele Romaniei, domnul Klaus Iohannis, l-a numit in functia de Consilier.

Presedintele Klaus Iohannis s-a intalnit cu ambasadorii din Filipine, Etiopia si Togo

Presedintele Klaus Iohannis i-a primit, miercuri, la Palatul Cotroceni pe ambasadorii din Filipine, Etiopia si Togo la Bucuresti, potrivit Agerpres. Klaus Iohannis s-a intalnit cu ambasadorul agreat al.

Legea privind infiintarea in strainatate a Centrelor Comunitare Romanesti a fost promulgata de Klaus Iohannis

Legea prin care se infiinteaza Centrele Comunitare Romanesti in state in care exista comunitati cu cel putin 5. 000 de romani a fost promulgata de presedintele Klaus Iohannis. In cadrul Centrelor Comunitare Romanesti se vor organiza activitati.

Presedintele Klaus Iohannis a promulgat legea privind imprumutul de 150 de milioane de euro acordat Moldovei

Presedintele Klaus Iohannis a semnat vineri decretul privind promulgarea legii pentru ratificarea Acordului privind asistenta financiara rambursabila intre Romania si Republica Moldova, care a fost.

ştiri de la B1

actualitate, 20:00

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2045 seconds )