Libnet.ro
UNICEF

01:05

Klaus Iohannis l-a numit consilier prezidential pe Bogdan Aurescu

B1 B1,
Klaus Iohannis l-a numit consilier prezidential pe Bogdan Aurescu

Presedintele Klaus Iohannis l-a numit in functia de consilier prezidential pe Bogdan Aurescu. Presedintele Romaniei, domnul Klaus Iohannis, l-a numit in functia de Consilier. continuă pe B1

Fost ministru in Guvernul Ponta, numit consilier prezidential de Iohannis

Presedintele Klaus Iohannis l-a numit consilier prezidential pe politica externa pe Bogdan Aurescu, fost ministru de Externe in ultimul Guvern Ponta. Seful statului nu a mai avut consilier pe politica externa in ultimele sase luni, dupa ce Lazar Comanescu a plecat ministru de Externe in Guvernul Ciolos.

Fostul ministru de Externe Bogdan Aurescu, numit consilier prezidential

Presedintele Klaus Iohannis l-a numit in functia de consilier prezidential la Departamentul de Politica Externa pe fostul ministru de Externe Bogdan Aurescu, informeaza un comunicat al Administratiei.

Bogdan Aurescu, fostul ministru de Externe, a fost numit consilier prezidential pe probleme de politica externa

Bogdan Aurescu, fostul ministru de Externe, a fost numit in functia de consilier prezidential pe probleme de politica externa, incepand cu data de 6 mai, informeaza Administratia Prezidentiala.

Planul de suspendare a presedintelui Klaus Iohannis

Presedintele Partidului Romania Unita, deputatul Bogdan Diaconu, a anuntat ca va cere suspendarea presedintelui Klaus Iohannis daca in Romania vor ajunge migranti din alte tari UE. Diaconu.

Bogdan Aurescu, fost ministru de Externe, numit consilier al lui Iohannis

Fostul ministrul de Externe Bogdan Aurescu a fost numit, joi, in functia de consilier prezidential in cadrul Departamentului Politica Externa, informeaza un comunicat al Administratiei Prezidentiale.

Presedintele Klaus Iohannis s-a intalnit cu ambasadorii din Filipine, Etiopia si Togo

Presedintele Klaus Iohannis i-a primit, miercuri, la Palatul Cotroceni pe ambasadorii din Filipine, Etiopia si Togo la Bucuresti, potrivit Agerpres. Klaus Iohannis s-a intalnit cu ambasadorul agreat al.

Legea privind infiintarea in strainatate a Centrelor Comunitare Romanesti a fost promulgata de Klaus Iohannis

Legea prin care se infiinteaza Centrele Comunitare Romanesti in state in care exista comunitati cu cel putin 5. 000 de romani a fost promulgata de presedintele Klaus Iohannis. In cadrul Centrelor Comunitare Romanesti se vor organiza activitati.

Klaus Iohannis, mesaj cu ocazia inceperii campaniei electorale: Uitati-va bine la candidati si la partidele din care vin (VIDEO)

Intr-o conferinta de presa de la palatul Cotroceni, presedintele Romaniei, Klaus Iohannis, a transmis catre populatie cateva indemnuri pentru alegerile locale din iunie. Acesta a.

Klaus Iohannis: Faceti o campanie curata, axati-va pe proiecte, nu pe mizerii

Presedintele Klaus Iohannis a transmis, joi, intr-o declaratie de presa, la Palatul Cotroceni. de la Palatul Cotroceni, cateva sfaturi candidatilor si alegatorilor, inainte de scrutinul care va decide alesii locali din luna iunie.

Klaus Iohannis, declaratie de presa

Presedintele Klaus Iohannis va sustine joi, la ora 19:00, o declaratie de presa, la Palatul Cotroceni. Romania Libera va transmite live text de la conferinta.

ştiri de la B1

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2084 seconds )