Libnet.ro
UNICEF

01:05

Avertizarea lui Traian Basescu, dupa publicarea listei celor 50 de spitale cu probe neconforme in privinta dezinfectantilor: Domnilor Iohannis si Ciolos, este COD ROSU in sanatate (FOTO)

B1 B1,
Avertizarea lui Traian Basescu, dupa publicarea listei celor 50 de spitale cu probe neconforme in privinta dezinfectantilor: Domnilor Iohannis si Ciolos, este COD ROSU in sanatate (FOTO)

Fostul presedinte al Romaniei, Traian Basescu, trage un semnal de alarma dupa publicarea listei de 50 de spitale din care au fost prelevate probe neconforme in privinta dezinfectantilor, totul pe. continuă pe B1

Klaus Iohannis, reactie dupa publicarea listei celor 50 de spitale cu probleme: Astept din partea Ministerului Sanatatii o analiza exacta si un plan clar de masuri de urgenta

Presedintele Romaniei, Klaus Iohannis a condamnat crizele repetate din sistemul sanitar. intr-un mesaj publicat pe contul sau de Facebook, acesta a transmis ca asteapta din partea.

Reactia lui Tolontan, dupa publicarea listei unitatilor medicale cu probleme in privinta dezinfectantilor: Sunt spitale extrem de importante, unde au ajuns o serie de victime de la Colectiv (VIDEO)

Jurnalistul Catalin Tolontan a reactionat in contextul publicarii listei de spitale unde exista dezinfectanti care au iesit cu probleme la testele facute de Ministerul Sanatatii prin intermediul.

Victor Ponta ataca ANAF dupa publicarea listei datornicilor: Incompetenta sau ticalosie? Pe cine mai protejeaza ANAF-ul tehnocrat?

Victor Ponta acuza de incompetenta ori ticalosie ANAF-ul care a publicat pe site lista datornicilor romani, insa a omis de pe lista toate societatile aflate in.

ANAF amana publicarea listei datornicilor

Fiscul a decis sa amane publicarea listei datornicilor pe care ar urma sa se regaseasca circa 200. 000 de persoane care nu si-au achitat darile catre stat.

Radu Banciu: intai justitia, apoi politica. Traian Basescu taxeaza revenirea grabita a lui Victor Ponta (VIDEO)

In emisiunea din noapte de 5 mai, Radu Banciu a vorbit despre declaratiile lui Traian Basescu, care a transmis ca Victor Ponta se grabeste sa ia o functie in institutiile statului. Traian Basescu.

Traian Basescu, despre procedura de achizitie a Cuminteniei Pamantului: Trebuia facuta altfel

Procedura de achizitie a sculpturii Cumintenia Pamantului a lui Constantin Brancusi trebuia facuta altfel, printr-o achizitie directa a statului, considera fostul presedinte Traian Basescu.

Traian Basescu da alerta pe Facebook: E cod rosu in Sanatate!

Traian Basescu sustine ca presedintele Klaus Iohannis si premierul Dacian Ciolos ar trebui sa declare cod rosu in sanatate. Cu privire la informatia data de Ministerul.

Traian Basescu este urmarit penal. Procurorii il acuza pe fostul presedinte de spalare de bani (VIDEO)

Fostul presedinte Traian Basescu este urmarit penal intr-un dosar legat de vanzarea unui teren din Baneasa catre Costel Casuneanu, informeaza B1 TV. Fostul presedinte a venit vineri dimineata.

UPDATE. Traian Basescu audiat la Parchetul General

Fostul presedinte Traian Basescu s-a prezentat vineri la Parchetul General, el fiind citat de procurori pentru a i se aduce cunostinta faptul ca este urmarit penal pentru savarsirea infractiunii de.

Traian Basescu a dat declaratii la Parchetul General in dosarul in care este acuzat de spalare de bani (VIDEO)

Fostul presedinte Traian Basescu a ajuns vineri dimineata la Parchetul General pentru a fi informat cu privire la acuzatia de spalare de bani ce ii este adusa, dar si pentru a da o declaratie in.

ştiri de la B1

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2231 seconds )