Libnet.ro
UNICEF

14:15

Klaus Iohannis refuza noii ministri propusi de PSD: Pana dupa 1 Decembrie nu se va schimba nimic

Wall-Street Ro Wall-Street Ro,
Klaus Iohannis refuza noii ministri propusi de PSD: Pana dupa 1 Decembrie nu se va schimba nimic

Presedintele Klaus Iohannis a anuntat joi ca nu va lua nicio decizie in privinta noilor ministri propusi de PSD pana dupa Ziua Nationala de 1 Decembrie. De asemenea, el a precizat ca nu va semna nici decretul de revocare din functie a ministrului. continuă pe Wall-Street Ro

Klaus Iohannis, despre noii ministri propusi de PSD: Pana dupa 1 Decembrie nu se va schimba nimic

Presedintele Klaus Iohannis a anuntat joi ca nu va lua nicio decizie in privinta noilor ministri propusi de PSD pana dupa Ziua Nationala de 1 Decembrie. De asemenea, el a precizat ca nu va semna nici decretul de revocare din functie a ministrului.

Klaus Iohannis refuza numirea Adinei Florea pentru sefia DNA

Procedura privind selectia si numirea unui nou procuror-sef la Directia Nationala Anticoruptie pare fara sfarsit. Presedintele Klaus Iohannis a refuzat, ieri, sa o numeasca in functia respectiva pe Adina Florea, nominalizare facuta de Tudorel Toader, minis-trul Justitiei, in urma procedurii de selectie desfasurata pe parcursul lunii august si inceputul lunii septembrie.

Klaus Iohannis, prima reactie dupa ce PSD a decis sa remanieze Guvernul Dancila. Va accepta noii ministri? LIVE TEXT si VIDEO

Presedintele Klaus Iohannis va sustine o declaratie de presa, la Cotroceni, incepand cu ora 13. Este prima reactie a presedintelui dupa ce PSD a a decis remanierea Guvernului Dancila si inlocuirea a opt.

Ce se intampla daca Iohannis refuza din nou propunerile de ministri. Anuntul facut de Dragnea

Liviu Dragnea, presedintele PSD, anunta ca partidul o sa actioneze daca presedintele Klaus Iohannis va refuza din nou propunerile de ministri. in cazul in care refuza, o sa actionam constitutional.

Cine pleaca si cine ramne n Guvernul Dancila

Comitetul Executiv National al PSD a votat luni schimbarea a opt ministri din guvernul Dancila. Lia Olguta Vasilescu a fost nominalizata in Comitetul Executiv National al PSD pentru a prelua functia de ministru al Transporturilor, ea urmand sa fie inlocuita la Munca cu Marius Budai. De asemenea, in locul lui Stanescu pe postul de ministru al Dezvoltarii si vicepremier a fost numit Ilan Laufer, fostul ministru pentru mediul de afaceri. HotNews a intocmit lista schimbarilor care ar urma la sefia ministerelor si va prezinta profilurile noilor ministri.

Klaus Iohannis amana decizia privind nominalizarea Olgutei Vasilescu si a lui Mircea Draghici: Nu voi accepta noi numiri de ministri pana la sarbatorile Centenarului

Presedintele Klaus Iohannis a anuntat joi ca nu va accepta nicio numire noua in Guvernul Romaniei pana la 1 decembrie. Aceasta declaratie vine in contextul in care PSD a anuntat marti ca Lia Olguta.

Noii ministri au depus juramantul in fata lui Iohannis la Palatul Cotroceni (VIDEO)

Cei sase noi ministri pe care Klaus Iohannis i-a acceptat in urma remanierii guvernamentale au depus juramantul la Palatul Cotroceni. Tot acum a depus si juramantul Ecaterina Andronescu, care deja era numita.

Klaus Iohannis amana decizia numirii in Guvern a Olgutei Vasilescu si a lui Mircea Draghici pana dupa 1 Decembrie: Guvernul Dragnea-Dancila e un accident al democratiei

Presedintele Klaus Iohannis a vorbit joi despre remanierile guvernamentale, dupa ce in urma cu doua zile, sase noi ministri au depusjuramantul de investitura,la Palatul Cotroceni. Am.

Noii ministri din Guvernul Dancila au depus juramantul, la Palatul Cotroceni

Noii membri ai Cabinetului Dancila au depusjuramantul de investitura marti,la Palatul Cotroceni. Presedintele Klaus Iohannis a anuntat ca a emis decretul de remaniere guvernamentala, tinand cont.

intalnire intre premier si noii ministri la sediul Guvernului

O intalnire a noilor ministri cu premierul Viorica Dancila a avut loc marti, la Palatul Victoria, inainte ca acestia sa depuna juramantul de investitura in fata presedintelui Klaus Iohannis. in.

actualitate, 14:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2148 seconds )