Libnet.ro
UNICEF

12:45

Klaus Iohannis retrimite Parlamentului modificarile la Legea educatiei

Antena3 Antena3,
Klaus Iohannis retrimite Parlamentului modificarile la Legea educatiei

Presedintele Klaus Iohannis solicita Parlamentului reexaminarea actului normativ care modifica Legea educatiei in sensul reducerii numarului de ore, a anuntat, joi, Ligia Deca, consilier de stat in cadrul. continuă pe Antena3

UPDATE Presedintia retrimite Parlamentului modificarile aduse Legii Educatiei privind reducerea numarului de ore: Ar bulversa sistemul de nvatamnt si ar duce la un val de concedieri n sistem

Presedintele Klaus Iohannis retrimite Parlamentului modificarile aduse Legii Educatiei, considerand ca schimbarile privind reducerea numarului de ore din invatamantul primar, gimnazial si liceal sunt facute din pix, a anuntat joi consilierul prezidential Ligia Deca. Ea a mai spus ca modificarile ar duce si la un val de concedieri in sistemul de invatamant.

Klaus Iohannis, lovitura DURA pentru Guvern, la inceput de an: Presedintele DENUNTA modificarea DIN PIX in Educatie (VIDEO)

Presedintele Klaus Iohannis retrimite la Parlment, pentru reexaminare, proiectul de lege privind modificarea Legii Educatiei Nationale. Anuntul a fost facut, joi, de catre consilierul prezidential Ligia.

Klaus Iohannis retrimite in Parlament pentru reexaminare Legea care prevede scaderea numarului de ore in preuniversitar

Presedintele Klaus Iohannis va trimite la Parlament pentrureexaminare Legea prin care se realizeaza reducerea din pix a numarului de ore incepand cu urmatorul an scolar,a anuntat consilierul prezidential pe Educatie. in cadrul unei declaratii de presa sustinute de la Cotroceni, Ligia Deca a avertizat ca aplicarea unor astfel de modificari ar aduce un val de concedieri in sistemul de invatamant.

Klaus Iohannis trimite in Parlament, pentru reexaminare, Legea care prevede scaderea numarului de ore in preuniversitar

Presedintele Klaus Iohannis va trimite la Parlament pentrureexaminare Legea prin care se realizeaza reducerea din pix a numarului de ore incepand cu urmatorul an scolar,a anuntat Ligia Deca, consilierul prezidential pe Educatie in cadrul unei declaratii de presa. Ligia Deca a avertizat ca aplicarea unor astfel de modificari ar aduce un val de concedieri in sistemul de invatamant.

Iohannis intoarce in Parlament Legea Educatiei: Nu exista o analiza de impact, riscam bulversarea sistemului

Presedintele Klaus Iohannis a decis sa nu promulge modificarile la Legea educatiei si sa retrimita legea la Parlament pentru reexaminare, apreciind ca el risca sa duca la un val de concedieri si sa bulverseze intregul sistem de invatamant.

Ecaterina Andronescu ar accepta o discutie cu Klaus Iohannis pe tema modificarilor propuse la legea Educatiei: E dreptul presedintelui sa ceara reexaminarea

Ecaterina Andronescu, ministrul Educatiei, a declarat, joi, ca ar accepta o discutie cu presedintele Iohannis, la Palatul Cotroceni, pe tema modificarilor propuse in invatamant, dupa ce seful statului a.

Seful PPE, despre presedintele Klaus Iohannis: Va conduce excelent presedintia Consiliului UE. Guvernul Romaniei, ignorat

Presedintele PPE, Joseph Daul, a scris marti, pe contul sau de Twitter, ca presedintele Klaus Iohannis va conduce excelent presedintia rotativa a Consiliului UE, fara a mentiona insa nimic despre Guvernul Romaniei sau despre premierul.

Seful PPE, despre presedintele Klaus Iohannis: Va conduce excelent presedintia Consiliului UE. Guvernul Romaniei, ignorat

Presedintele PPE, Joseph Daul, a scris marti, pe contul sau de Twitter, ca presedintele Klaus Iohannis va conduce excelent presedintia rotativa a Consiliului UE, fara a mentiona insa nimic despre.

Presedintele PPE: Klaus Iohannis, un luptator neobosit pentrustat de drept si combaterea coruptiei, va conduce excelent presedintia Consiliului UE

Presedintele Partidului Popularilor Europeni PPE), Joseph Daul, afirma ca presedintele Klaus Iohannis, care este un luptator neobosit pentrustat de drept si combaterea coruptiei, va conduce excelent presedintia rotativa a Uniunii Europene.

Presedintele Klaus Iohannis refuza sa isi indeplineasca obligatiile constitutionale. Sugestia unui avocat

Avocatul Toni Neacsu sugereaza ca presedintele Klaus Iohannis ar putea fi inlocuit temporar cu un presedinte interimar, deoarece refuza sa isi indeplineasca obligatiile constitutionale si da exemplul.

ştiri de la Antena3

actualitate, 12:45

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2093 seconds )