Libnet.ro
UNICEF

21:15

Klaus Iohannis s-a vaccinat cu a doua doza de anti-Covid

Adevărul Adevărul,
Klaus Iohannis s-a vaccinat cu a doua doza de anti-Covid

Presedintele Klaus Iohannis s-a vaccinat cu a doua doza de ser anti-Covid-19, a precizat Administratia Prezidentiala, potrivit Agerpres. continuă pe Adevărul

Klaus Iohannis s-a vaccinat cu a doua doza de vaccin anti-Covid

Presedintele Klaus Iohannis s-a vaccinat cu a doua doza de vaccin anti-COVID. Presedintele Romaniei s-a vaccinat, se simte foarte bine, a transmis vineri Administratia Prezidentiala.

Klaus Iohannis s-a vaccinat cu a doua doza de ser anti-COVID-19

Presedintele Klaus Iohannis s-a vaccinat vineri cu a doua doza de ser anti-COVID-19. Presedintele Romaniei s-a vaccinat, se simte foarte bine, a precizat Administratia Prezidentiala.

Presedintele Klaus Iohannis a primit, vineri, doza de rapel: Cum se simte seful statului dupa a doua doza de vaccin anti-COVID-19

UPDATE, 5 februarie, ora 15. 00 - Presedintele Klaus Iohannis a primit, vineri, a doua doza din vaccinul anti-COVID-19. Potrivit unor precizari venite din partea Administratiei Prezidentiale, seful statului se.

Presedintele Klaus Iohannis a retrimis in Parlament legea care ar fi crescut pensiile

Presedintele Romaniei, Klaus Iohannis, a trimis joi, 4 februarie Parlamentului, spre reexaminare, Legea pentru aprobarea Ordonantei de urgenta a Guvernului nr. 1362020 pentru rectificarea bugetului.

Klaus Iohannis, intalnire cu ministrul spaniol de Externe, Arancha Gonzalez Laya. Presedintele a salutat modul in care autoritatile spaniole au facilitat integrarea diasporei romane

Presedintele Klaus Iohannis a primit-o miercuri, la Palatul Cotroceni, pe Arancha Gonzalez Laya, ministrul spaniol al Afacerilor Externe, Uniunii Europene si Cooperarii. Cei doi au discutat despre relatiile.

Presedintele Klaus Iohannis cheama la discutii premierul si reprezentanti din Guvern pe tema deschiderii scolilor

Klaus Iohannis urmeaza sa aiba o sedinta de lucru la Palatul Cotroceni, marti, la care vor participa mai multi membri ai guvernului, printre care ministrul Sanatatii Vlad Voiculescu si ministrul Educatiei Sorin Cimpeanu, alaturi de care, cel mai probabil, va discuta despre conditiile pentru deschiderea scolilor incepand cu 8 februarie.

Cat de eficient este, de fapt, vaccinul AstraZeneca. Ce surpriza, cand trebuie administrata a doua doza

Vaccinarea impotriva Covid-19 este subiectul prezent pe buzele tuturor. Dar, cat de eficient este, de fapt, vaccinul AstraZeneca si cand este necesar sa se administreze a doua doza de imunizare? Care este eficienta vaccinului Vaccinul anti-Covid-19 are dupa prima doza o eficacitate de 76%, iar dupa cea de a doua de 82%. Conditia este ca .

KLAUS IOHANNIS: incepand de luni, majoritatea copiilor merg fizic la scoala

Presedintele Klaus Iohannis a anuntat, astazi, ca scolile se vor redeschide in format fizic pe 8 februarie pentru majoritatea copiilor.

Precizari privind cazul unei asistente medicale de la Marius Nasta care a murit la o saptamana dupa vaccinare. Nu a avut reactii adverse nici dupa prima, nici dupa a doua doza. Cauzele decesului vor fi stabilite de IML

Ministerul Sanatatii a transmis vineri seara o serie de precizari cu privire la cazul unei asistente medicale in varsta de 55 de ani, care lucra la Institutul de Pneumoftiziologie Marius Nasta din Bucuresti si care a murit in data de 28 ianuarie, la o saptamana dupa ce a primit si a doua doza de vaccin anti-Covid. Atat ministerul cat si conducerea spitalului Marius Nasta precizeaza ca femeia nu a prezentat reactii adverse nici dupa prima doza de vaccin, nici dupa rapel, iar cauzele decesului urmeaza sa fie stabilite de IML in urma autopsiei.

O asistenta medicala a murit la o saptamana dupa ce a primit cea de-a doua doza de vaccin. Ministerul Sanatatii anunta ca nu au existat reactii adverse

O asistenta medicala din Bucuresti, in varsta de 55 de ani, a murit la o saptamana dupa ce a primit a doua doza de vaccin, a anuntat, vineri seara, Ministrul Sanatatii, care a precizat ca nu au existat reactii adverse nici dupa prima doza de vaccin, nici dupa rapel. Cauzele decesului vor fi stabilite de catre Institutul de Medicina Legala, a transmis Ministerul Sanatatii.

ştiri din Politica

ştiri de la Adevărul

actualitate, 21:15

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,216 seconds )