Libnet.ro
UNICEF

21:15

Klaus Iohannis s-a vaccinat cu a doua doza de ser anti-COVID-19

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
Klaus Iohannis s-a vaccinat cu a doua doza de ser anti-COVID-19

Presedintele Klaus Iohannis s-a vaccinat vineri cu a doua doza de ser anti-COVID-19. Presedintele Romaniei s-a vaccinat, se simte foarte bine, a precizat Administratia Prezidentiala. continuă pe Ziarul Bursa

Klaus Iohannis s-a vaccinat cu a doua doza de anti-Covid

Presedintele Klaus Iohannis s-a vaccinat cu a doua doza de ser anti-Covid-19, a precizat Administratia Prezidentiala, potrivit Agerpres.

Klaus Iohannis s-a vaccinat cu a doua doza de vaccin anti-Covid

Presedintele Klaus Iohannis s-a vaccinat cu a doua doza de vaccin anti-COVID. Presedintele Romaniei s-a vaccinat, se simte foarte bine, a transmis vineri Administratia Prezidentiala.

Presedintele Klaus Iohannis a primit, vineri, doza de rapel: Cum se simte seful statului dupa a doua doza de vaccin anti-COVID-19

UPDATE, 5 februarie, ora 15. 00 - Presedintele Klaus Iohannis a primit, vineri, a doua doza din vaccinul anti-COVID-19. Potrivit unor precizari venite din partea Administratiei Prezidentiale, seful statului se.

Cat de eficient este, de fapt, vaccinul AstraZeneca. Ce surpriza, cand trebuie administrata a doua doza

Vaccinarea impotriva Covid-19 este subiectul prezent pe buzele tuturor. Dar, cat de eficient este, de fapt, vaccinul AstraZeneca si cand este necesar sa se administreze a doua doza de imunizare? Care este eficienta vaccinului Vaccinul anti-Covid-19 are dupa prima doza o eficacitate de 76%, iar dupa cea de a doua de 82%. Conditia este ca .

Precizari privind cazul unei asistente medicale de la Marius Nasta care a murit la o saptamana dupa vaccinare. Nu a avut reactii adverse nici dupa prima, nici dupa a doua doza. Cauzele decesului vor fi stabilite de IML

Ministerul Sanatatii a transmis vineri seara o serie de precizari cu privire la cazul unei asistente medicale in varsta de 55 de ani, care lucra la Institutul de Pneumoftiziologie Marius Nasta din Bucuresti si care a murit in data de 28 ianuarie, la o saptamana dupa ce a primit si a doua doza de vaccin anti-Covid. Atat ministerul cat si conducerea spitalului Marius Nasta precizeaza ca femeia nu a prezentat reactii adverse nici dupa prima doza de vaccin, nici dupa rapel, iar cauzele decesului urmeaza sa fie stabilite de IML in urma autopsiei.

O asistenta medicala a murit la o saptamana dupa ce a primit cea de-a doua doza de vaccin. Ministerul Sanatatii anunta ca nu au existat reactii adverse

O asistenta medicala din Bucuresti, in varsta de 55 de ani, a murit la o saptamana dupa ce a primit a doua doza de vaccin, a anuntat, vineri seara, Ministrul Sanatatii, care a precizat ca nu au existat reactii adverse nici dupa prima doza de vaccin, nici dupa rapel. Cauzele decesului vor fi stabilite de catre Institutul de Medicina Legala, a transmis Ministerul Sanatatii.

Papa Francisc a primit miercuri cea de-a doua doza de vaccin impotriva Covid-19

Surse de la Vatican anunta ca Papa Francisc a primit miercuri cea de-a doua doza de vaccin Covid. Dupa cum fusese stabilit, la trei saptamani dupa prima doza, pe care a primit-o in data de 13 ianuarie, Papa Francisc s-a intors astazi la ambulatoriul infiintat in sala Paul al VI-lea de la Vatican pentru a finaliza procesul de imunizare impotriva virusului, scrie ANSA, citata de Rador.

Medicii anunta reactiile la a doua doza de vaccin. Acestea sunt mai severe decat dupa prima doza

Reactiile dupa a doua doza de vaccin pot fi ceva mai zgomotoase. E un semn ca organismul reactioneaza, spun medicii.

Un numar de 1.540 de calaraseni au primit a doua doza de vaccin anti-COVID

Peste 7. 300 de persoane au fost vaccinate in judetul Calarasi, 1. 540 dintre acestea primind a doua doza de imunizare impotriva COVID-19. Autoritatile au anuntat ca nu au fost inregistrate reactii adverse majore.

KLAUS IOHANNIS: incepand de luni, majoritatea copiilor merg fizic la scoala

Presedintele Klaus Iohannis a anuntat, astazi, ca scolile se vor redeschide in format fizic pe 8 februarie pentru majoritatea copiilor.

ştiri din Politica

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 21:15

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2443 seconds )