Libnet.ro
UNICEF

11:30

Cat de eficient este, de fapt, vaccinul AstraZeneca. Ce surpriza, cand trebuie administrata a doua doza

Playtech Playtech,
Cat de eficient este, de fapt, vaccinul AstraZeneca. Ce surpriza, cand trebuie administrata a doua doza

Vaccinarea impotriva Covid-19 este subiectul prezent pe buzele tuturor. Dar, cat de eficient este, de fapt, vaccinul AstraZeneca si cand este necesar sa se administreze a doua doza de imunizare? Care este eficienta vaccinului Vaccinul anti-Covid-19 are dupa prima doza o eficacitate de 76%, iar dupa cea de a doua de 82%. Conditia este ca . continuă pe Playtech

Anunt de ultima ora despre vaccinul AstraZeneca. Dr. Adina Alberts se va bucura

A fost facut un anunt de ultima ora despre vaccinul AstraZeneca. Dr. Adina Alberts se va bucura cand va lua la cunostinta despre ce este vorba. Anunt oficial despre vaccinul de la Astra Zeneca. Cine poate face vaccinul anti-coronavirus de la aceasta companie A fost facut anuntul de ultima ora despre vaccinul AstraZeneca, anunt de .

Agentia italiana a medicamentelor recomanda vaccinul AstraZeneca persoanelor pana in 55 de ani

Agentia italiana a medicamentelor AIFA) a autorizat sambata vaccinul AstraZeneca impotriva COVID-19 pentru toti adultii, dar a recomandat alternative pentru persoanele in varsta de peste 55 de ani, noteaza AFP, preluata de Agerpres.

Italia, prudenta in cazul vaccinarii persoanelor de peste 55 de ani cu vaccinul AstraZeneca

Agentia italiana pentru medicamente AIFA) a autorizat sambata vaccinul AstraZeneca impotriva Covid-19 pentru toti adultii, dar a recomandat alternative pentru cei de peste 55 de ani, relateaza AFP. Autorizatia prudenta din Italia, vine dupa ce Autoritatea germana pentru vaccinuri a recomandat acest vaccin doar persoanelor cu varsta sub 65 de ani, din cauza lipsei de date pentru persoanele in varsta.

VALERIU GHEORGHITA: in aceasta saptamana vom lua o decizie cu privire la persoanele eligibile pentru vaccinul AstraZeneca

Coordonatorul campaniei de vaccinare, dr. Valeriu Gheorghita, a declarat astazi ca in cursul acestei saptamani urmeaza sa se ia o decizie cu privire la persoanele eligibile, ca interval de varsta, pentru a le fi administrat vaccinul produs de compania AstraZeneca, urmand ca de la 15 februarie sa fie deschise 180 de centre de imunizare noi, unde va fi administrat acest tip de vaccin.

Comisia de vaccinare a Austriei nu recomanda vaccinul AstraZeneca la persoanele de peste 65 de ani

Comisia Nationala de Vaccinare a Austriei a recomandat astazi autoritatilor sanitare ale acestei tari sa administreze vaccinul anti-COVID-19 produs de AstraZenecaOxford numai persoanelor cu varste intre 18 si 65 de ani, potrivit televiziunii publice ORF, preluata de agentia EFE si Agerpres.

Nici Austria nu recomanda vaccinul AstraZeneca la persoanele de peste 65 de ani

Comisia nationala de vaccinare a Austriei a recomandat luni autoritatilor sanitare ale acestei tari sa administreze vaccinul anti-Covid-19 produs de AstraZenecaOxford numai persoanelor cu varste intre 18 si 65 de ani, potrivit televiziunii publice ORF.

Cand apar anticorpii si cat dureaza imunitatea dupa vaccinul antiCOVID? Gheorghita: Sunt date in dinamica

Coordonatorul campaniei nationale de vaccinare, Valeriu Gheorghita, afirma ca imunitatea data de vaccinul anti-COVID poate dura si peste un an, conform estimarilor si datelor existente, iar anticorpii incep sa apara la 14 zile de la administrarea primei doze de ser, in cazul vaccinului pe baza de ARN mesager.

ştiri de la Playtech

actualitate, 11:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2198 seconds )