Libnet.ro
UNICEF

08:46

Klaus Iohannis, la Sibiu: Cea mai placuta surpriza a fost prezenta extraordinar de mare la vot

B1 B1,
Klaus Iohannis, la Sibiu: Cea mai placuta surpriza a fost prezenta extraordinar de mare la vot

Presedintele ales Klaus Iohannis a ajuns, luni seara la Sibiu, unde s-a intalnit cu sotia si colegii de la Primarie. La intratea in institutie, el a afirmat ca cea mai placuta surpriza a fost prezenta mare. continuă pe B1

Cea mai mare surpriza a alegerilor

Numarul romanilor care au mers ieri sa voteze i-a luat prin surprindere atat pe politicieni, cat si pe analisti. Prezenta la vot - de 64,1% - a fost mai mare decat cea din 2009, cand numarul votantilor s-a apropiat de 60%. Am incercat sa aflam o explicatie pentru acest lucru de la sociologi si analisti.

Cea mai mare surpriza a alegerilor

Numarul romanilor care au mers duminica sa voteze i-a luat prin surprindere atat pe politicieni, cat si pe analisti. Pana la inchiderea editiei, datele oficiale aratau ca prezenta la vot a fost apropiata de cea din 2009, cand numarul votantilor s-a apropiat de 60%. Am incercat sa aflam o explicatie pentru acest lucru de la sociologi si analisti.

Klaus Iohannis, primele declaratii dupa anuntarea rezultatelor care il dau castigator:Prezenta la vot a fost cea mai mare surpriza. Am inteles semnalul

Presedintele ales al Romaniei, Klaus Iohannis, a facut primele declaratii dupa anuntarea rezultatelor care il arata castigator detasat al alegerilor prezidentiale. Iohannis le-a multumit romanilor si a facut un apel la Guvern, sa se prezinte cu bugetul pe 2015 in Parlament, si la Parlament, sa incuvinteze cererile justitiei de ridicare a imunitatii si sa respinga definitiv legea amnistiei.

Adevarul Live, ora 12.00: Mihai Razvan Ungureanu, unul dintre liderii noului PNL, din culisele victoriei lui Klaus Iohannis

Mihai Razvan Ungureanu, vicepresedinte al Aliantei Crestin-Liberale ACL) si fost premier al Romaniei, vine la Adevarul Live, de la ora 12. 00, pentru a explica motivele victoriei zdrobitoare a lui Klaus Iohannis si a echipei care i-a fost aproape in aceasta campanie pentru alegerea presedintelui tarii.

Iohannis: Basescu sa recheme de la post diplomatii care nu au gestionat corespunzator votarea, iar Guvernul sa-i demita pe cei vinovati

Klaus Iohannis face declaratii. Principalele declaratii ale lui Klaus Iohannis:- o prezenta fenomenala, peste 6,2 milioane de voturi, mi-a facut o surpriza la aceste alegeri - este cea mai placuta surpriza, trebuie sa.

Klaus Iohannis: Julio Iglesias mi-a spus, cand a venit sa ma viziteze la Sibiu, Dvs o sa fiti presedintele tarii

Klaus Iohannis a declarat, intr-o emisiune la Etno TV, ca unul dintre artistii sai preferati este cantaretul spaniol Julio Iglesias, care l-a si vizitat la Primarie atunci cand a venit in concert la Sibiu. Am fost foarte surprins de afirmatia lui Julio Iglesias cand a venit sa ma viziteze, fara nicio alta introducere mi-a spus Dvs o sa fiti presedintele tarii. Am zis Cum asa?, mi-a raspuns Stiu eu, ca am cunoscut multi oameni, a povestit Iohannis.

Klaus Iohannis, intampinat cu aplauze la Primaria Sibiu (VIDEO)

Presedintele ales Klaus Iohannis a fost intampinat cu aplauze, luni seara, la iesirea din Primaria Sibiu. intrebat ce le-a spus colegilor de la Primarie, el a raspuns: Le-am spus ca ultimii 14 ani petrecuti .

VIDEO Cum a fost primita in clasa de elevi Carmen, sotia presedintelui ales al Romaniei, Klaus Iohannis: We are the champions!

Carmen Iohannis, sotia noului presedinte al Romaniei - Klaus Iohannis - a declarat ca este foarte fericita dupa ce sotul ei a castigat alegerile prezidentiale 2014. Mai mult decat atat, prima doamna a fost intampinata de stundentii carora le preda cu aplauze si scandari: Campionii!.

VIDEO Klaus Iohannis a votat la Sibiu Am cele mai mari sperante

Klaus Iohannis si-a exprimat speranta ca, la aceste alegeri, nu se va repeta situatia din primul tur, cand romanii din diaspora au intampinat probleme la vot.

Candidatul la prezidentiale Klaus Iohannis a votat in Sibiu pentru o Romanie a respectului si prosperitatii

Candidatul la functia de presedinte al Romaniei, Klaus Iohannis, a votat duminica, la ora 11. 23, in municipiul Sibiu, oras unde a fost alses de 4 ori la rand in functia de primar. Am votat pentri Romanie.

ştiri din Politica

ştiri de la B1

actualitate, 08:46

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,248 seconds )