Libnet.ro
UNICEF

23:30

Klaus Iohannis: Summit-ul de la Varsovia este esential pentru consolidarea securitatii si apararii colective (VIDEO)

B1 B1,
Klaus Iohannis: Summit-ul de la Varsovia este esential pentru consolidarea securitatii si apararii colective (VIDEO)

Presedintele Klaus Iohannis a fost vineri prezent la comandamentul NATO de la Bucuresti si a facut o declaratie de presa despre Summit-ul NATO de la Varsovia si pozitia Romaniei. Seful statului a. continuă pe B1

Klaus Iohannis, dupa incheierea summit-ului Consiliului European: Regatul Unit va respecta in acesta perioada libertatea de circulatie a cetatenilor si drepturile muncitorilor europeni (VIDEO)

Presedintele Klaus Iohannis a declarat miercuri, la finalul summit-ului Consiliului European de la Bruxelles, ca liderii care au participat la reauniunii au convenit asupra faptului ca, in contextul votului.

Klaus Iohannis, dupa incheierea summit-ului Consiliului European: Regatul Unit va respecta in aceasta perioada libertatea de circulatie a cetatenilor si drepturile muncitorilor europeni (VIDEO)

Presedintele Klaus Iohannis a declarat miercuri, la finalul summit-ului Consiliului European de la Bruxelles, ca liderii care au participat la reauniunii au convenit asupra faptului ca, in contextul votului.

Klaus Iohannis, la Bruxelles: Pana cand paraseste UE, Marea Britanie va respecta libertatea de circulatie a cetatenilor si drepturile cetatenilor europeni

Presedintele Klaus Iohannis a declarat miercuri, la finalul primei intalniri a liderilor europeni dupa Brexit, ca cele 27 de state care raman in Uniunea Europeana se angajeaza sa pastreze unitatea si coeziunea uniunii. In ceea ce priveste demararea procesului de iesire a Marii Britanii din UE, liderii europeni au convenit ca este necesara derularea procesului intr-o maniera predictibila, astfel incat este necesara o notificare din partea Regatului. Iohannis a adaugat ca, pana la Brexitul efectiv, Marea Britanie isi pastreaza statutul de stat membru cu toate drepturile si obligatiune, astfel incat va respecta, la randul sau, libertatea de circulatie a cetatenilor si drepturile cetatenilor europeni.

Cum arata Klaus Iohannis cand mananca ardei iuti sau cand e fericit. Un GIF cu presedintele a amuzat tot internetul (FOTO)

Pe internet a aparut un GIF, cu mai multe poze, in care apare presedintele Klaus Iohannis, in diferite situatii. Doar background-ul fotografiei si descrierea acesteia sunt schimbate, iar poza cu Iohannis.

Klaus Iohannis, singurul sef de stat care a parut stingher la fotografia de grup de la Consiliul European (VIDEO)

Seful statului roman, Klaus Iohannis, a parut stingher la fotografia de grup de la prima reuniune a Consiliului European de dupa Brexit. in imaginile postate pe site-ul Consiliului, se poate vedea cum.

Klaus Iohannis, la Bruxelles: Chiar daca se decide sa plece sau sa ramana, Marea Britanie este un partener foarte important pentru UE si pentru Romania.Este bine sa abordam lucrurile cu calm, cu luciditate (VIDEO)

Presedintele Klaus Iohannis a declarat marti, la Bruxelles, ca problema iesirii Marii Britanii din Uniunea Europeana trebuie abordata cu calm si cu liciditate, subiniind ca indiferent de modul in care va ev.

Klaus Iohannis a declinat invitatia la summitul popularilor europeni pe tema viitorului UE dupa Brexit: Romania, singura tara din PPE care nu are reprezentant

Presedintele Klaus Iohannis nu participa la summitul PPE care preceda sedinta consiliului European, absenta inexplicabila in conditiile in care tema discutiei este viitorul UE dupa.

Ziua nationala a SUA, celebrata la Bucuresti. Klaus Iohannis: SUA reprezinta, pentru Romania, un garant al securitatii sale

Presedintele Klaus Iohannis si sotia sa Carmen participa, vineri seara, la un eveniment dedicat zilei nationale a Statelor Unite, sarbatorita, anual, in data de 4 iulie.

Calin Popescu Tariceanu, reprosuri pentru Klaus Iohannis: Presedintele trebuia sa se adreseze Parlamentului, inainte de a pleca la Bruxelles

Presedintele Senatului, Calin Popescu Tariceanu, a declarat marti seara, intr-o emisiune televizata, ca ar fi fost oportun, intr-un moment politic atat de important, ca presedintele Klaus Iohannis sa se adreseze Parlamentului inainte de a pleca la Bruxelles la reuniunea Consiliului European.

Ultima oportunitate pentru Klaus Iohannis

Mare ghinion ca iesirea Marii Britanii din UE, cu aferenta recreare inevitabila a Europei cu mai multe viteze, a coincis cu lansarea proiectului de tara al presedintelui Klaus Iohannis, cel pe care romanii il asteapta din noiembrie 2014 cu multa speranta.

ştiri din Politica

ştiri de la B1

actualitate, 23:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2116 seconds )