Libnet.ro
UNICEF

23:45

Klaus Iohnanis se va intalni in cursul zilei de miercuri cu Traian Basescu

B1 B1,
Klaus Iohnanis se va intalni in cursul zilei de miercuri cu Traian Basescu

Klaus Iohnanis se va intalni in cursul zilei de miercuri cu Traian Basescu, informeaza B1 TV. Aceasta ar fi prima intalnire oficiala dintre cei doi presedinti, cel in exercitiu si cel ales. intalnirea va. continuă pe B1

Klaus Iohannis s-a intalnit cu Traian Basescu, la Palatul Cotroceni: Discutiile au durat aproximativ o ora

Presedintele ales, Klaus Iohannis si actualul sef al statului, Traian Basescu s-au intalnit, miercuri dupa-amiaza, la Palatul Cotroceni, intr-o sedinta care a durat aproximativ o ora. Cei doi oficiali.

Klaus Iohannis s-a intalnit cu Traian Basescu, la Palatul Cotroceni

Presedintele ales, Klaus Iohannis, s-a intalnit miercuri, de la ora 17,00, cu seful statului, Traian Basescu, la Palatul Cotroceni, pentru a discuta detaliile institutionale ale predarii-preluarii mandatului de Presedinte al Romaniei.

UPDATE. Klaus Iohannis, intalnire cu presedintele Traian Basescu la ora 17:00

Presedintele ales, Klaus Iohannis, va avea o intalnire cu presedintele in functie, Traian Basescu, miercuri, la ora 17:00, conform purtatorului de cuvant al presedintelui Iohannis, Tatiana Niculescu.

Klaus Iohannis, intalnire cu presedintele Traian Basescu

Presedintele ales, Klaus Iohannis, va avea o intalnire cu presedintele in functie, Traian Basescu, miercuri, la ora 16:00, la Palatul Cotroceni. Corespondetul Antena 3, Vasile Marcu, a explicat ca este vorba.

Predare de stafeta: Traian Basescu se intalneste astazi cu Klaus Iohannis

Presedintele ales Klaus Iohannis si presedintele Traian Basescu vor avea in aceasta seara, de la ora 17. 00, o intalnire la Palatul Cotroceni, a declarat pentru Adevarul purtatoarea de cuvant Tatiana Niculescu Bran.

CSM: Traian Basescu, prin declaratiile sale, a adus atingere independentei sistemului judiciar

Consiliul Superior al Magistraturii CSM) a apreciat miercuri ca afirmatiile presedintelui Traian Basescu lansate in spatiul public in cadrul unei emisiuni televizate, pe 9 septembrie, sunt de natura sa aduca atingere independentei sistemului judiciar in ansamblul sau, scrie Agerpres. CSM s-a referit in special la afirmatia sefului statului potrivit careia decizii ale unor procurori au fost controlate de un ziarist important.

Presedintele Traian Basescu A ATACAT doi ministri, in timpul depunerii juramantului noului cabinet

Guvernul Ponta 4 depune juramantul, la Palatul Cotroceni, in fata presedintelui Traian Basescu. Traian Basescu a facut o scurta declaratie, inainte de depunerea juramantului a cabinetului Ponta.

Noul cabinet Ponta a depus juramantul. Presedintele Traian Basescu A ATACAT doi ministri

Guvernul Ponta 4 depune juramantul, la Palatul Cotroceni, in fata presedintelui Traian Basescu. Traian Basescu a facut o scurta declaratie, inainte de depunerea juramantului a cabinetului Ponta.

Liviu Pop, dupa atacul lui Traian Basescu: ii urez pensie usoara domnului Basescu

Noul ministru al Educatiei, Liviu Pop, a explicat, in direct la Antena 3, ca presedintele Traian Basescu l-a atacat pe nedrept si ca nu poate fi facut responsabil de vreo problema a sistemului, in conditiile.

VIDEO Traian Basescu: Numirea ministrilor, act de executare a deciziei Parlamentului. E motivul pentru care accept numirea lui Liviu Pop si Sorin Campeanu, care au contribuit prin distrugerea de institutii ale educatiei la un fals in interes public

Ceremonia de la Cotroceni in cadrul careia noii ministri au depus juramantul a inceput cu o precizare facuta de Traian Basescu. Seful statului a explicat ca, potrivit Constitutiei, numirea de catre presedintele Romaniei a ministrilor este un act de executare a deciziei Parlamentului, un act obligatoriu pe care in cazul in care nu l-ar executa, presedintele ar produce o grava incalcare a Constituiei. Acesta este si motivul pentru care astazi accept numirea ministrilor Liviu Pop Dialog social - n. red. ) si Sorin Campeanu noul ministru al Educatiei - n. red. ) care au contribuit prin distrugerea de institutii ale educatiei la un fals in interes public, a afirmat Traian Basescu. Seful statului a facut astfel referire la implicarea celor doi in mentinerea titlului de doctor al lui Victor Ponta in anul 2012, cand a izbucnit scandalul de plagiat.

ştiri din Politica

ştiri de la B1

actualitate, 23:45

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2198 seconds )