Libnet.ro
UNICEF

01:05

Noul cabinet Ponta a depus juramantul. Presedintele Traian Basescu A ATACAT doi ministri

Antena3 Antena3,
Noul cabinet Ponta a depus juramantul. Presedintele Traian Basescu A ATACAT doi ministri

Guvernul Ponta 4 depune juramantul, la Palatul Cotroceni, in fata presedintelui Traian Basescu. Traian Basescu a facut o scurta declaratie, inainte de depunerea juramantului a cabinetului Ponta. continuă pe Antena3

Presedintele Traian Basescu A ATACAT doi ministri, in timpul depunerii juramantului noului cabinet

Guvernul Ponta 4 depune juramantul, la Palatul Cotroceni, in fata presedintelui Traian Basescu. Traian Basescu a facut o scurta declaratie, inainte de depunerea juramantului a cabinetului Ponta.

UPDATE. Klaus Iohannis, intalnire cu presedintele Traian Basescu la ora 17:00

Presedintele ales, Klaus Iohannis, va avea o intalnire cu presedintele in functie, Traian Basescu, miercuri, la ora 17:00, conform purtatorului de cuvant al presedintelui Iohannis, Tatiana Niculescu.

Klaus Iohannis, intalnire cu presedintele Traian Basescu

Presedintele ales, Klaus Iohannis, va avea o intalnire cu presedintele in functie, Traian Basescu, miercuri, la ora 16:00, la Palatul Cotroceni. Corespondetul Antena 3, Vasile Marcu, a explicat ca este vorba.

Cum arata noul cabinet Ponta 4. PSD are 14 ministri, 9 sunt neschimbati si 5, nou intrati

PSD are cele mai multe ministere in noul Executiv - 14 la numar. Noua dintre ministrii PSD raman neschimbati. Au aparut nume noi la Economie, Comunicatii si la Cultura. De asemenea, au fost schimbati.

Presedintele Traian Basescu a semnat decretele de revocare din functie a fostilor ministri si pe cele de numire a membrilor noului Guvern

Presedintele Traian Basescu a semnat, marti seara, decretele de revocare din functie a fostilor ministri, precum si pe cele de numire a membrilor noului Guvern, potrivit unui comunicat al Adminsitratiei.

Radu Tudor: Dumnezeu mai intelege ce este in mintea lui Traian Basescu

Realizatorul emisiunii Punctul de intalnire, Radu Tudor, a comentat, in direct la Antena 3, atacul presedintelui Traian Basescu la adresa a doi ministri din noul cabinet Ponta 4. Ramane acelasi.

Ponta, dupa o discutie cu Basescu: Noul Guvern va depune juramantul marti, la ora 20.30

Premierul Victor Ponta a anuntat, dupa votul Parlamentului, ca a discutat cu presedintele Traian Basescu si au convenit ca ceremonia de depunere a juramantului de catre noul Cabinet sa fie organizata marti.

Guvernul Ponta a depus juramantul la Palatul Cotroceni

Guvernul Ponta 4 depune juramantul, la Palatul Cotroceni, in fata presedintelui Traian Basescu. Traian Basescu a facut o scurta declaratie, inainte de depunerea juramantului a cabinetului Ponta.

Cand va primi Basescu noul Guvern Ponta la Palatul Cotroceni

Premierul Victor Ponta a anuntat, dupa votul Parlamentului, ca a discutat cu presedintele Traian Basescu si au convenit ca ceremonia de depunere a juramantului de catre noul Cabinet sa fie organizata marti seara, la ora 20.

Liviu Pop, dupa atacul lui Traian Basescu: ii urez pensie usoara domnului Basescu

Noul ministru al Educatiei, Liviu Pop, a explicat, in direct la Antena 3, ca presedintele Traian Basescu l-a atacat pe nedrept si ca nu poate fi facut responsabil de vreo problema a sistemului, in conditiile.

ştiri din Politica

ştiri de la Antena3

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2052 seconds )