Libnet.ro
UNICEF

19:15

Kremlinul protesteaza dupa extradarea unui rus din Georgia catre SUA

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
Kremlinul protesteaza dupa extradarea unui rus din Georgia catre SUA

Kremlinul a protestat astazi, fata de extradarea din Georgia catre SUA a unui barbat rus acuzat ca a transportat ilegal in Rusia manualele de instructiuni ale avioanelor militare F-16, incalcand astfel legea americana privind exportul de arme. continuă pe Ziarul Bursa

Ela Craciun lanseaza 9 luni fara griji, prima carte despre sarcina a unui blogger din Romania

Ela Craciun lanseaza cartea 9 luni fara griji, prima carte despre sarcina a unui blogger din Romania. Volumul este scris avand la baza experienta vedetei TV de mama a trei copii si este sustinut de informatiile medicilor si ale specialistilor care le vor fi de ajutor, ca baza de informatie, viitorilor parinti.

Noi victime ale protestelor din Sudan, la scurt timp dupa atingerea unui acord intre armata si grupurile din opozitie

Focuri de arma au fost auzite in capitala Sudanului, dupa ce consiliul militar si grupurile din opozitie au anuntat atingerea unui acord in ceea ce priveste structura de putere a statului in perioada de tranzitie de dupa inlaturarea presedintelui Omar al-Bashir, scrie The Guardian.

Afirmatie socanta a unui ministru din Madagascar: Radu Mazare va fi extradat pentru a nu-i contamina pe coruptii de aici

Radu Mazare va fi extradat pentru a nu-i contamina pe coruptii din Madagascar! Afimatia socanta apartine ministrului Justitiei din Madagascar. Dosarul de extradare va fi gata cel mai tarziu maine,.

Campanie inedita a elevilor unui liceu din Galati: Fara tocuri si paiete - renunta la hainele pentru banchet pentru a ajuta alti copii sa plece in tabara

Elevii din doua clase a 8-a din cadrul Colegiului National Vasile Alecsandri din Galati au lansat o campanie inedita prin care doresc sa trimita in tabara 25 de copii din cadrul Fundatiei Inima de Copil. Sub titulatura Fara tocuri si paiete. Distractie, nu etichete!, elevii isi propun sa renunte la hainele sofisticate de la banchetul de final de gimnaziu pentru a dona banii copiilor pe care vor sa-i trimita in tabara.

RADIOGRAFIA CONPET SA / IN CONDITIILE CRESTERII VENITURILOR DIN EXPLOATARE Conpet - profit in urcare cu 26%, dupa primele trei luni din 2019

Transportatorul de titei si produse petroliere Conpet Ploiesti COTE) a raportat un profit net de aproape 14,45 milioane de lei, pentru primele trei luni ale acestui an, in crestere cu 26% fata de cel din aceeasi perioada a anului trecut, in contextul in care veniturile din exploatare au urcat cu 6,9%, pana la 105,93 milioane de lei, reiese din raportul emitentului publicat aseara pe site-ul Bursei de Valori Bucuresti BVB).

IN CONDITIILE CRESTERII VENITURILOR DIN EXPLOATARE: Conpet - profit in urcare cu 26%, dupa primele trei luni din 2019

Transportatorul de titei si produse petroliere Conpet Ploiesti COTE) a raportat un profit net de aproape 14,45 milioane de lei, pentru primele trei luni ale acestui an, in crestere cu 26% fata de cel din aceeasi perioada a anului trecut.

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 19:15

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2153 seconds )