Libnet.ro
UNICEF

23:45

L'Equipe: Eden Hazard, la Real Madrid in schimbul a aproximativ 100 de milioane de euro

Hotnews Hotnews,
 L

Jurnalistii de la L'Equipe au anuntat, in cursul zilei de luni, transferul lui Eden Hazard de la Chelsea la Real Madrid. Mutarea de aproximativ 100 de milioane de euro va fi oficializata dupa finala Europa League de pe 29 mai), acolo unde belgianul va incerca sa puna umarul la victoria albastrilor contra celor de la Arsenal. continuă pe Hotnews

Real Madrid a dat LOVITURA: Transferul vehiculat de ani de zile s-a facut iN SFARSIT! Cine va imbraca legendarul tricou cu numarul 7 (VIDEO)

Internationalul belgian Eden Hazard 28 de ani) s-a inteles cu Real Madrid, urmand sa ajunga in capitala Spaniei dupa finala de Liga Europa dintre Chelsea si Arsenal, in schimbul a undeva la 100 de milioane de.

Eden Hazard: Am luat o decizie in privinta viitorului meu, o voi comunica dupa finala Ligii Europa

Mijlocasul belgian al echipei Chelsea, Eden Hazard, a declarat ca a luat o decizie in privinta viitorului sau, insa o va comunica dupa finala Ligii Europa, din 29 mai, de la Baku.

Marca: Keylor Navas se desparte de Real Madrid

Antrenorul echipei Real Madrid, Zinedine Zidane, l-a anuntat pe portarul Keylor Navas ca nu va mai conta pe el, in sezonul viitor, si ca trebuie sa-si caute echipa, informeza marca. com.

ştiri din Sport

ştiri de la Hotnews

actualitate, 23:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2148 seconds )