Libnet.ro
UNICEF

00:07

LACRIMI in muzica populara! S-a intamplat dupa accidentul NICULINEI STOICAN! Din pacate, e ADEVARAT!

B1 B1,
LACRIMI in muzica populara! S-a intamplat dupa accidentul NICULINEI STOICAN! Din pacate, e ADEVARAT!

Niculina Stoican este una dintrecele mai indragite interprete din Romania. De curand, eaa povestitun moment dramatic petrecut in anul 2007, cand a fost implicata intr-un grav accident de. continuă pe B1

LACRIMI in muzica populara! IRINA LOGHIN e la pamant! FUEGO, prins in fapt cu MIRABELA DAUER (GALERIE FOTO)

Celebra cantareata de muzica populara Irina Loghin si-a luat prin surprindere fanii virtuali cu un colaj de colinde inedit! Marea artista si-a surprins fanii cu un colaj impresionant de colinde, intitulat.

iNMORMANTAREA celei mai IUBITE ARTISTE de MUZICA POPULARA din intreaga Romanie. MILIOANE de romani, in lacrimi (IMAGINILE DURERII - GALERIE FOTO)

A fost cea mai indragita si iubita cantareata de muzica populara din Romania. Moartea ei a intristat intreaga tara! DRAMA iN TEATRUL ROMANESC! LACRIMI AMARE PENTRU FLORIN PIERSIC! S-A iNTAMPLAT.

BOMBA in muzica populara: Stefania Rares si mult mai tanarul tenor Dragos Cicu tocmai au facut ANUNTUL! Fanii sunt uluiti (FOTO)

Dupa 60 de ani de cariera in muzica populara, Stefania Rares75 ani) face o miscare indrazneata si foarte la moda:un duet de o cu totul alta factura.

Reactia lui Marian Godina, dupa accidentul in care a fost implicat fostul ministru Daniel Chitoiu. Ce spune despre ipoteza musamalizarii

Marian Godina a reactionat dupa accidentul in care a fost implicat fostul ministru Daniel Chitoiu si in care si-au pierdut viata doua persoane. intr-o postare pe blogul personal, politistul a explicat de ce oamenii cred ca s-a incercat musamalizarea cazului. Marian Godina, despre accidentul in care a fost implicat fostul ministru Daniel Chitoiu Ura fata .

CTP a rabufnit: Mi s-a urcat sangele la cap. Atac dur la Chitoiu, dupa accidentul rutier in care au murit doua persoane

Accidentul in care a fost implicat fostul ministru al Economieis-a produs pe data de 26 decembrie peDN7, intre Pitesti si Ramnicu Valcea, in raza localitatii Zamfiresti, aproape de Dealul Negru. Doua autoturisme s-au ciocnit frontal, dupa ce unul a intrat pe contrasens. CTP a rabufnit: Mi s-a urcat sangele la cap Initial, s-a vorbit despre .

Ce a aparut pe pagina de Facebook a lui Huidu, dupa accidentul mortal in care a fost implicat fostul ministru Chitoiu. Pe multi i-a surprins mesajul prezentatorului

Daca e accident, este implicat si numele Serban Huidu. Ce a aparut pe pagina sa de Facebook dupa incidentul mortal in care a fost implicat fostul ministru de Finante, Daniel Chitoiu, in urma caruia doi oameni au murit. Mesajul prezentatorului TV, surprinzator pentru unii. Ce a aparut pe pagina de Facebook a lui Huidu, dupa .

Cum a fost surprins fostul ministru Chitoiu, imediat dupa accidentul mortal. Detaliul surprinzator care a iesit la iveala

Fostul ministru al Finantelor si secretarul general al ALDE, Daniel Chitoiu a fost implicat intr-un accident rutier cat se poate de grav, pe 26 decembrie 2019. Acesta a provocat un impact in trafic, in urma caruia au decedat doua persoane, pe DN7, in judetul Arges. Autoritatile nu au oferit foarte multe detalii in legatura cu .

SOC in muzica populara! Fanii, in lacrimi! indragita NICULINA STOICAN, grav ACCIDENT de circulatie! MASINA S-A FACUT PRAF

Indragita interpreta de muzica popularaNiculina Stoican a povestit, de curand, ca a vazut moartea cu ochii. Este vorba despre un moment dramatic petrecut in anul 2007, cand artista a fost implicata.

SOCUL ANULUI! S-a intamplat dupa 11 ani de CASNICIE cu REGHE: Anamaria Prodan a facut ANUNTUL OFICIAL! (FOTO)

Anamaria Prodan a tinut sa faca anuntul oficial dupa ce in toate publicatiile a aparut informatia ca a divortat de Laurentiu Reghecampf. Anamaria Prodan a povestit faptul ca relatia cu sotul ei nu a.

ştiri din Monden

ştiri de la B1

actualitate, 00:07

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2169 seconds )