Libnet.ro
UNICEF

08:46

Lady Gaga, in remake-ul A Star Is Born

România Liberă România Liberă,
Lady Gaga, in remake-ul A Star Is Born

Vedeta pop Lady Gaga va juca rolul principal intr-un remake al peliculei A Star Is Born, care va reprezenta debutul regizoral al lui Bradley Cooper, a anuntat studioul Warner Bros, potrivit Agerpres. Lady Gaga nu este la prima experienta pe platourile de filmare, avand roluri mai mici in filme precum Machete Kills si Sin City: A Dame to Kill For, iar anul trecut a avut un rol mai important in serialul de televiziune American Horror Story: Hotel, pentru care a obtinut un Glob de Aur. continuă pe România Liberă

Lady Gaga va interpreta rolul principal intr-un remake al filmului A Star Is Born, regizat de actorul Bradley Cooper

Lady Gaga va interpreta rolul principal intr-o readaptare a filmului S-a nascut o stea/ A Star Is Born, alaturi de Bradley Cooper, care debuteaza ca regizor, a anuntat Warner Bros. , dupa mai multe luni in care au circulat zvonuri privind distribuirea artistei, informeaza site-ul time. com, citat de News. ro.

Blockbuster-ul Star Wars revine cu trailer-ul unui nou film. Surpriza peliculei: Cel mai celebru personaj negativ din istoria cinematografica, Darth Vader, din nou pe marile ecrane (VIDEO)

Trailer-ul de la noua pelicula Start Wars, anume Rogue One - A Star Wars Story, este disponibil pe Youtube, iar marea surpriza a lungmetrajului se pare ca va fi aparitia celui mai celebru personaj negativ din.

ştiri din Cultura

ştiri de la România Liberă

actualitate, 08:46

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2178 seconds )