Libnet.ro
UNICEF

11:01

Lana del Rey, inchiriata de Kanye West pentru 2,8 milioane de dolari!

ADPM ADPM,
Lana del Rey, inchiriata de Kanye West pentru 2,8 milioane de dolari!

Kanye West si Kim Kardashian au cheltuit milioane pentru ca nunta lor sa fie una ca-n povesti, iar la petrecerea organizata vineri seara la Versailles mirii au avut-o invitata pe Lana del Rey, care le-a cantat acestora trei piese. Moftul de a o avea pe Lana la aceasta petrecere l-a costat pe Kanye 2,8 milioane de dolari. continuă pe ADPM

Beyonce si Jay-Z vor canta la nunta lui Kim Kardashian si Kanye West, pentru doua milioane de dolari

Cantareata Beyonce si sotul ei, rapperul Jay-Z, vor sustine un scurt recital la nunta cuplului Kim Kardashian-Kanye West, care va avea loc sambata, la Paris.

Kim si Kanye, petrecere regala la Castelul de la Versailles! O seara ce a costat 650.000 de dolari!

Kim Kardashian si Kanye West au cucerit Palatul de la Versailles vineri seara, acolo unde a fost organizata o receptie ca-n povesti pentru viitorii soti si alte 100 de persoane alese pe spranceana. Lana del Rey a fost invitata speciala a lui Kanye pentru a-i canta lui Kim piesa ei preferata You and Beautiful. Peste 1000 de sticle de sampanie au fost puse la dispozitia oaspetilor, iar toata receptia a costat 650. 000 de dolari.

Kanye West si Kim Kardashian s-au casatorit la Florenta

Rapperul Kanye West s-a casatorit sambata, la Florenta, in fortareata Forte di Belvedere din secolul al XVI-lea, inchiriata cu suma de 300. 000 de euro pentru o noapte, relateaza dailymail. co. uk. Forte di.

S-au casatorit! Iata prima fotografie de la nunta florentina a lui Kim Kardashian si Kanye West!

A fost o saptamana tare agitata pentru Kim Kardashian si Kanye West, iar totul a culiminant cu o nunta spectaculoasa organizata la Fort Belvedere din Florenta, care a fost inchiriat pentru celebrul eveniment cu suma de 400. 000 de euro. Peste 600 de persoane au luat parte la ceremonie, insa absentii notabili au fost Jay Z si Beyonce,.

ştiri de la Agenţia de Presă Mondenă

actualitate, 11:01

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,1995 seconds )