Libnet.ro
UNICEF

01:05

A LANSAT OFERTA Cel mai mare investitor al Aston Martin vrea sa-si majoreze detinerea

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
A LANSAT OFERTA Cel mai mare investitor al Aston Martin vrea sa-si majoreze detinerea

Strategic European Investment Group, cel mai mare investitor al Aston Martin, a lansat vineri oferta pentru achizitia unui pachet aditional de 3% din companie, dorind sa-si majoreze participatia dupa ce actiunile producatorului britanic de autoturisme sport de lux au scazut cu 80% de la momentul listarii sale, care a avut loc in toamna anului trecut. continuă pe Ziarul Bursa

CIFRE EUROSTAT PENTRU PRIMELE TREI LUNI DIN 2019: Romania - cel mai mare deficit guvernamental din UE, de 4,5% din PIB

MFP sustine, insa, ca deficitul bugetar a fost de numai 0,5% din PIB, adaugand ca diferenta provine, in parte, din metodologia de calcul Tara noastra a avut, in primele trei luni ale anului curent, cel mai mare deficit guvernamental din UE, raportat la Produsul Intern Brut PIB), indica datele ajustate sezonier publicate, vineri, de Eurostat.

Salina Slanic gazduieste cel mai mare planetariu din tara noastra

Cel mai mare planetariu din tara noastra a fost inaugurat la Salina Slanic Prahova, amfitrionul evenimentului fiind cosmonautul Dumitru Prunariu.

Kenya: Cel mai mare parc eolian din Africa

Uhuru Kenyatta, presedintele Kenyei, a inaugurat cel mai mare parc eolian al Africii cu peste 360 de.

Eurostat: Romania, cel mai mare deficit guvernamental si printre cele mai mici datorii publice din Uniunea Europeana, in primul trimestru din 2019

La nivelul Uniunii Europene, Romania a avut cel mai mare deficit guvernamental raportat la Produsul intern brut in primul trimestru din acest an, cu 4,5% din PIB, in conditiile in care, in zona euro, deficitul guvernamental a fost 0,5% din PIB iar.

Mai multi romani afectati de cel mai mare furt de date din Balcani

Dupa cum probabil ati tot citit in ultimele zile, vecini nostri de la sud de Dunare, s-au confruntat cu cea mai mare bresa de securitate din Europa de Est: date personale, incluzand informatii financiare a peste 5 milioane de persoane au fost sustrase din bazele de date ale le Agentiei Nationale de Administrare Fiscala, autoritatea fiscala a Bulgariei, omologul bulgar al ANAF-ului nostru.

Tara cu cea mai mare speranta de viata. Cum sta Romania in topul statelor unde se traieste cel mai mult

Unor oameni le este scris sa traiasca o eternitate. Este drept ca nu toti sunt multumiti de acest dar, insa, cum nu suntem lasati pe pamant sa ispitim mai mult decat putem duce, oamenii care apuca vesnicia pot ajunge macar la un gand consolator pentru faptul ca au fost uitati prin lume. Iata tara cu .

BT Capital Partners a asistat Grupul Eurolines in cea mai mare tranzactie de exit din turismul romanesc

BT Capital Partners, divizia de investment banking si piete de capital a Grupului Financiar Banca Transilvania, a asistat Grupul Eurolines in cea mai mare tranzactie de exit din turismul romanesc. Grupul detinut de omul de afaceri Dragos Anastasiu va ceda catre DER Touristik Group, parte a Grupului german Rewe care detine si magazinele Penny), toate activitatile de turism - turoperare, retail, business travel si incoming.

Conditiile lui Ponta pentru Tariceanu: Daca ALDE iese de la guvernare sigur ca a doua zi... nu, peste o ora, pot sa vorbesc cu ei si sa facem un grup mai mare

Liderul Pro Romania, Victor Ponta, spune, intrebat despre o eventuala alianta cu partidul lui Calin Popescu Tariceanu, ca nu are cum sa sustina ALDE atat timp cat este la guvernare. Ponta e gata sa-l sustina insa pe Tariceanu daca partidul lui iese de la guvernare: Daca ALDE iese de la guvernare sigur ca a doua zi. nu, peste o ora, pot sa vorbesc cu ei si sa facem un grup mai mare. El nu exclude nici sa sustina PSD, daca vor sa-si faca un guvern mai bun, vor sa restructureze administratia, nu doar guvernul.

Ponta: Daca ALDE iese de la guvernare, sigur ca a doua zi... nu, peste o ora, pot sa vorbesc cu ei si sa facem un grup mai mare

Presedintele PRO Romania, Victor Ponta, spune ca este exclus sa se mai intoarca la PSD, insa nu exclude ideea de a-i sustine pe reprezentantii acestui partid pentru a imbunatati guvernarea. Totodata, Ponta afirma ca nu se poate alia cu ALDE cat timp aceasta formatiune se afla la guvernare. Daca ALDE iese de la guvernare sigur ca a doua zi. nu, peste o ora, pot sa vorbesc cu ei si sa facem un grup mai mare, sustine el.

Politia din Hong Kong a facut probabil cea mai mare captura de explozibili din istoria sa, cu o zi inainte de noi proteste antiguvernamentale

Politia din Hong Kong a capturat ceea ce se crede a fi cea mai mare cantitate de materiale explozibile descoperita in oras, intr-un raid care a avut loc vineri noapte la o fabrica in care se presupunea ca se realizeaza bombe, relateaza CNN.

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2079 seconds )