Libnet.ro
UNICEF

12:45

Laszlo Tokes cere Uniunii Europene sa-i ajute pe secui la obtinerea autonomiei

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
Laszlo Tokes cere Uniunii Europene sa-i ajute pe secui la obtinerea autonomiei

Declaratiile de luni ale europarlamentarului Laszlo Tokes potrivit carora secuii din Tinutul Secuiesc sunt pe cale sa devina minoritari pe propriul teritoriu, asa cum s-a intamplat cu tatarii in Peninsula Crimeea, au starnit numeroase reactii ale liderilor politici autohtoni. continuă pe Ziarul Bursa

Laszlo Tokes si Csaba Sogor au cerut sustinerea PE pentru obtinerea autonomiei Tinutului Secuiesc

Europarlamentarii romani de etnie maghiara Laszlo Tokes si Csaba Sogor au cerut, luni, in plenul Parlamentului European, sustinerea institutiilor europene pentru obtinerea autonomiei Tinutului Secuiesc, scrie.

Toata lumea in campanie. Tema - partidul extremist ungar Jobbik si declaratiile lui Laszlo Tokes

Mitingul neautorizat a 4. 000 de maghiari din Targu Mures, soldat cu ciocniri cu fortele de ordine, a prilejuit marti pozitionari din partea tuturor liderilor spectrului politic, de la presedintele Traian Basescu, care a cerut interzicerea in Romania a partidului extremist maghiar Jobbik, la premierul Victor Ponta, care a garantat ca Romania nu va trimite in viitorul Parlament European niciun europarlamentar extremist, la Laszlo Tokes, care a facut o paralela intre secui si tatarii din Crimeea sau Vasile Blaga, care a acuzat probleme la mansarda din partea europarlamentarului maghiar.

Ce jocuri face Laszlo Tokes la Targu Mures

Europarlamentarul roman de origine maghiara Laszlo Tokes compara marsul de la Targu-Mures, in care s-a cerut autonomia Tinutului Secuiesc, cu situatia din Crimeea. Specialistii in securitate contactati de Adevarul spun ca aceasta comparatie nu este deloc intamplatoare.

Laszlo Tokes compara Tinutul Secuiesc cu Crimeea

Eurodeputatii romani de etnie maghiara Laszlo Tokes si Csaba Sogor au vorbit, ieri, in plenul Parlamentului European, despre marsul neautorizat din aceeasi zi, din Targu Mures, la care au participat cateva mii de persoane, si a comparat situatia din asa-numitul Tinut Secuiesc cu cea din Peninsula Crimeea, potrivit surselor din presa.

Laszlo Tokes: Secuii din Tinutul Secuiesc vor fi minoritari pe propriul teritoriu, ca tatarii in Crimeea

Europarlamentarul Laszlo Tokes a declarat, luni, in Parlamentul European, ca secuii din Tinutul Secuiesc sunt pe cale sa devina minoritari pe propriul teritoriu, asa cum s-a intamplat cu tatarii in Peninsula Crimeea si a cerut ajutor UE pentru obtinerea autonomiei, relateaza Mediafax.

Laszlo Tokes, declaratie iresponsabila in PE: Secuii au devenit minoritari pe propriul teritoriu, ca si rusii din Crimeea

Laszlo Tokes face o noua declaratie iresponsabila. Europarlamentarul a comparat situatia secuilor din Romania cu cea a rusilor din Crimeea si a solicitat, in Parlamentului European, sustinerea institutiilor.

Laszlo Tokes si Csaba Sogor cer in Parlamentul European sustinere pentru obtinerea autonomiei Tinutului Secuiesc

Eurodeputatii romani de etnie maghiara, Laszlo T337;kes si Csaba Sogor, au cerut, luni, in plenul Parlamentului European de la Strasbourg sustinerea institutiilor europene pentru obtinerea autonomiei Tinutului Secuiesc, in urma evenimentelor de la Targu Mures, acolo unde mii de persoane au manifestat pentru acest obiectiv, informeaza Agerpres.

T337;kes, laszlo jos, ca macane ruseste!

Europarlamentarul roman de origine maghiara Laszlo Tokes compara marsul de la Targu-Mures, in care s-a cerut autonomia Tinutului Secuiesc, cu situatia din Crimeea. Specialistii in securitate contactati de Adevarul spun ca aceasta comparatie nu este deloc intamplatoare.

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 12:45

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2073 seconds )