Libnet.ro
UNICEF

23:30

Laufer: Valoarea banilor in Romania este mai mare. 100 de euro in Romania valoreaza cat 200 de euro in Marea Britanie si cat 150 euro in Germania

Adevărul Adevărul,
Laufer: Valoarea banilor in Romania este mai mare. 100 de euro in Romania valoreaza cat 200 de euro in Marea Britanie si cat 150 euro in Germania

Valoarea banilor este mai mare in Romania, unde 100 de euro valoreaza cat 200 de euro in Marea Britanie si cat 150 euro in Germania, a declarat joi intr-o conferinta Ministrul pentru Mediul de Afaceri, Ilan Laufer. continuă pe Adevărul

Perla zilei. Laufer: Valoarea banilor in Romania este mai mare. 100 de euro aici valoreaza cat 200 de euro in Marea Britanie si cat 150 de euro in Germania

Valoarea banilor este mai mare in Romania, unde 100 de euro valoreaza cat 200 de euro in Marea Britanie si cat 150 de euro in Germania, a declarat joi intr-o conferinta ministrul pentru Mediul de Afaceri, Ilan Laufer.

Ministrul Ilan Laufer: Valoarea banilor in Romania este mult mai mare; 100 de euro valoreaza cat 200 de euro in Marea Britanie si 150 euro in Germania

Valoarea banilor in Romania este mult mai mare decat afara, iar 100 de euro valoreaza cat 200 euro in Marea Britanie si cat 150 euro in Germania, a declarat, joi, Ilan Laufer, ministrul pentru Mediul de Afaceri, Comert si Antreprenoriat, la Reuniunea Anuala a Diplomatiei Romane, potrivit Agerpres.

Laufer: Valoarea banilor in Romania este mult mai mare, 100 de euro valoreaza cat 200 de euro in Marea Britanie

Valoarea banilor in Romania este mult mai mare decat afara, iar 100 de euro valoreaza cat 200 de euro in Marea Britanie si cat 150 de euro in Germania, a.

Ministru, despre valoarea banilor in Romania: 100 de euro la noi valoreaza cat 200 de euro in Marea Britanie

Valoarea banilor in Romania este mult mai mare decat afara, iar 100 de euro valoreaza cat 200 euro in Marea Britanie si cat 150 euro in Germania, a declarat, joi, Ilan.

Numar record de inscrieri la cel mai mare concurs de start-up-uri din sectorul energetic

Peste 100 de start-up-uri si-au manifestat interesul pentru a participa la PowerUp! By InnoEnergy cea mai mare competitie din Europa Centrala pentru start-up-uri care dezvolta solutii din sectorul energetic. Conditiile de inscriere la acest.

A doua cea mai mare banca din UE isi deschide sucursala in Romania

Cea mai mare banca din Franta si a doua din Uniunea Europeana, dupa HSBC, isi va deschide sucursala in Romania pana la sfarsitul trimestrului intai al anului.

VIDEO Satul mai mare decat Bucurestiul si cu hotarele prin nori

Cel mai mare sat din Romania are vatra asezata la altitudinea de 1. 000 de metri, dar hotarele lui ajung si pe varfuri inalte de peste 2. 200 de metri. De curand, locuitorilor satului cu o suprafata de peste 310 de km patrati le-a fost inchinat si un film.

Banca centrala a Rusiei preia cea mai mare banca privata a tarii

Banca centrala a Rusiei a declarat ca intentioneaza sa utilizeze fonduri proprii pentru a deveni investitor major al Otkritie, potrivit CNBC. Otkritie este cel mai mare creditor privat al tarii si respectiv a saptea cea mai mare banca a tarii, dupa active, conform datelor din trimestrul al doilea furnizate de Interfax.

O companie ceha, cel mai mare producator de energie din Germania de Est

Cel mai mare consumator de carbune din Uniunea Europeana este Germania, dar si cel mai mare importator al acestui combustibil. Chiar si asa, Germania trece printr-o reforma energetica in care.

Croitoru, BNR: Miza pentru nationalizarea Pilonului II, total sau partial este foarte mare prin implicatiile pe care le are in mentinerea unui grad inalt de dependenta de redistribuirea de la buget pe ruta pensiilor

Miza pentru nationalizarea Pilonului II, total sau partial este foarte mare nu atat prin sumele cu care ar intra in schema publica de pensii, ci prin implicatiile pe care le are in mentinerea unui grad inalt de dependenta de redistribuirea de la buget pe ruta pensiilor, scrie pe blogul sau Lucian Croitoru, consilierul Guvernatorului BNR. Aceasta este miza reala a acapararii Pilonului II de catre un stat in care elita conducatoare crede ca statul trebuie sa aiba un rol central in administrarea economiei, guvernele au un grad scazut de integritate, drepturile de proprietate sunt slabe, ca si institutiile, regulile fiscale se schimba cu frecventa mare, iar legislatia are multe prevederi neclare, incoerente intre ele si dedicate unor grupuri de interese partinitoare), mai arata Croitoru.

ştiri din Economie

ştiri de la Adevărul

actualitate, 23:30

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2317 seconds )