Libnet.ro
UNICEF

11:30

Laufer: Valoarea banilor in Romania este mult mai mare, 100 de euro valoreaza cat 200 de euro in Marea Britanie

B1 B1,
Laufer: Valoarea banilor in Romania este mult mai mare, 100 de euro valoreaza cat 200 de euro in Marea Britanie

Valoarea banilor in Romania este mult mai mare decat afara, iar 100 de euro valoreaza cat 200 de euro in Marea Britanie si cat 150 de euro in Germania, a. continuă pe B1

Ministrul Ilan Laufer: Valoarea banilor in Romania este mult mai mare; 100 de euro valoreaza cat 200 de euro in Marea Britanie si 150 euro in Germania

Valoarea banilor in Romania este mult mai mare decat afara, iar 100 de euro valoreaza cat 200 euro in Marea Britanie si cat 150 euro in Germania, a declarat, joi, Ilan Laufer, ministrul pentru Mediul de Afaceri, Comert si Antreprenoriat, la Reuniunea Anuala a Diplomatiei Romane, potrivit Agerpres.

Ministru, despre valoarea banilor in Romania: 100 de euro la noi valoreaza cat 200 de euro in Marea Britanie

Valoarea banilor in Romania este mult mai mare decat afara, iar 100 de euro valoreaza cat 200 euro in Marea Britanie si cat 150 euro in Germania, a declarat, joi, Ilan.

Laufer: Valoarea banilor in Romania este mai mare. 100 de euro in Romania valoreaza cat 200 de euro in Marea Britanie si cat 150 euro in Germania

Valoarea banilor este mai mare in Romania, unde 100 de euro valoreaza cat 200 de euro in Marea Britanie si cat 150 euro in Germania, a declarat joi intr-o conferinta Ministrul pentru Mediul de Afaceri, Ilan Laufer.

Perla zilei. Laufer: Valoarea banilor in Romania este mai mare. 100 de euro aici valoreaza cat 200 de euro in Marea Britanie si cat 150 de euro in Germania

Valoarea banilor este mai mare in Romania, unde 100 de euro valoreaza cat 200 de euro in Marea Britanie si cat 150 de euro in Germania, a declarat joi intr-o conferinta ministrul pentru Mediul de Afaceri, Ilan Laufer.

Grupul PPE: Fondul de 70,2 miliarde EUR pentru cercetare si inovare in UE este cel mai mare din lume (FOTO)

Obiectivul Uniunii Europene este acela de a fi lider in inalta tehnologie. Pentru ca acest obiectiv sa fie atins este nevoie, insa, de restabilirea bugetelor pentru cercetare si de stabilirea unei.

Ministrul Ilan Laufer sustine ca 100 de euro in Romania valoreaza cat 200 de euro in marea Britanie si cat 150 euro in Germania

Ministrul pentru Mediul de Afaceri, Ilan Laufer, a declarat, la Reuniunea Anuala a Diplomatiei Romane, ca valoarea banilor in Romania este mult mai mare decat afara, iar 100 de euro valoreaza cat 200 euro in Marea Britanie si cat 150 euro in Germania.

Banca centrala a Rusiei preia cea mai mare banca privata a tarii

Banca centrala a Rusiei a declarat ca intentioneaza sa utilizeze fonduri proprii pentru a deveni investitor major al Otkritie, potrivit CNBC. Otkritie este cel mai mare creditor privat al tarii si respectiv a saptea cea mai mare banca a tarii, dupa active, conform datelor din trimestrul al doilea furnizate de Interfax.

Peste 200 de VICTIME! Cel mai mare criminal in serie din Germania de dupa cel de-al Doilea Razboi Mondial

Ancheta criminalului Niels Hogel 40), aflat deja in inchisoare, se apropie de final. Asistentul medical care lucra in clinici din Oldenburg si Delmenhorst este cel mai mare criminal in seri.

A doua cea mai mare banca din UE isi deschide sucursala in Romania

Cea mai mare banca din Franta si a doua din Uniunea Europeana, dupa HSBC, isi va deschide sucursala in Romania pana la sfarsitul trimestrului intai al anului.

VIDEO Satul mai mare decat Bucurestiul si cu hotarele prin nori

Cel mai mare sat din Romania are vatra asezata la altitudinea de 1. 000 de metri, dar hotarele lui ajung si pe varfuri inalte de peste 2. 200 de metri. De curand, locuitorilor satului cu o suprafata de peste 310 de km patrati le-a fost inchinat si un film.

ştiri din Economie

ştiri de la B1

actualitate, 11:30

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2029 seconds )