Libnet.ro
UNICEF

12:01

Laura Codruta Kovesi va afla in curand verdictul CSM in cazul sau. Care sunt consecintele acestei rezolutii

Playtech Playtech,
Laura Codruta Kovesi va afla in curand verdictul CSM in cazul sau. Care sunt consecintele acestei rezolutii

Laura Codruta Kovesi va afla in curand verdictul sectiei de procurori din Consiliul Superior al Magistraturii CSM) cu privire la rapoartele intocmite de inspectorii judicari in cazul sau. Fosta sefa a Directiei Nationale Anticoruptie DNA) este acuzata de comportament abuziv fata de subalternii sai si ca a inserat probe dintr-un dosar intr-un comunicat de presa. continuă pe Playtech

Laura Codruta Kovesi a recunoscut. Ce sanse mai are pentru functia de procuror sef european: Pana in ultima secunda!

Kovesi a recunoscut, in cadrul unui interviu pentru Politico, ca se va lupta in continuare pentru a deveni procuror-sef european. Kovesi se lupta in continuare sa devina procuror-sef european Laura Codruta Kovesi, fosta sefa a Directiei Nationale Anticoruptie, se lupta pentru titulatura dorita, fiind una dintre cei doi candidati care au mai ramas in curs [] .

Laura Codruta Kovesi, hotarata sa nu se retraga din cursa pentru functia de procuror-sef european Politico

Fosta sefa a DNA, Laura Codruta Kovesi, a declarat intr-un interviu acordat Politico ca nu are de gand sa se retraga din cursa pentru functia de procuror-sef european.

Kovesi, intrebata ce va face daca nu va ajunge procuror-sef european: intotdeauna exista un plan B, intotdeauna am si alte planuri

Laura Codruta Kovesi a declarat ca intentioneaza sa continue lupta pentru a ajunge procuror-sef european. Fosta sefa DNA a insistat ca nu s-a gandit sub nicio forma sa se retraga din cursa. Iar.

CSM a amanat pentru 24 iunie pronuntarea privind o actiune disciplinara a IJ impotriva Laurei Codruta Kovesi

Sectia pentru procurori in materie disciplinara din cadrul CSM a finalizat, miercuri, dezbaterile privind o actiune a Inspectiei Judiciare impotriva fostei sefe a DNA, Laura Codruta Kovesi, care vizeaza comportamentul acesteia la sedintele cu procurorii din subordine, relateaza Agerpres. Pronuntarea in cauza in care Kovesi este acuzata de inspectorii judiciari de manifestari care aduc atingere onoarei sau probitatii profesionale ori prestigiului Justitiei, savarsite in exercitarea sau in afara exercitarii atributiilor de serviciu, a fost amanata pentru data de 24 iunie, se mentioneaza in ordinea de zi solutionata postata pe site-ul CSM.

Ipoteza SOC pe fondul luptei acerbe pentru putere de la Chisinau: Laura Codruta Kovesi ar putea fi noul Procuror General al Republicii Moldova

Fosta sefa DNA, Laura Codruta Kovesi, aflata in carti pentru functia de Procuror-sef european, ar putea ocupa un alt post important, si anume acela de Procuror General al Republicii Moldova. Ipoteza este.

De ce suntmai mari ca niciodata sansele Laurei Codruta Kovesi de a obtine sefia Parchetului European

Europarlamentarul PNL Siegfried Muresan explica, intr-o declaratie pentru Adevarul, cum au crescut sansele Laurei Codruta Kovesi de a deveni procuror-sef european. Muresan sustine ca Franta e interesata sa obtina sefia Bancii Europene, prin urmare, conducerea Parchetului Europen ar trebui sa-i revina Codrutei Kovesi, cu toate ca nu are parte de sustinerea Guvernului Romaniei. Franta nu poate obtine doua institutii-cheie.

Maia Sandu despre Codruta Kovesi ca procuror in Rep. Moldova: Ar fi un scenariu minunat. Vrem sa avem cei mai buni specialisti

Desemnarea Laurei Codruta Kovesi in functia de procuror general ar fi un scenariu minunat pentru Republica Moldova, a declarat joi, Maia Sandu, liderul Partidului Actiune si Solidaritate PAS), citatade.

ştiri de la Playtech

actualitate, 12:01

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2231 seconds )