Libnet.ro
UNICEF

12:00

Laurentiu Baranga, fostul presedinte de la Combaterea Spalarii Banilor, trimis in judecata pentru inselaciune

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
Laurentiu Baranga, fostul presedinte de la Combaterea Spalarii Banilor, trimis in judecata pentru inselaciune

Laurentiu Baranga, fost presedinte al Oficiului de Prevenire si Combatere a Spalarii Banilor, a fost trimis in judecata de Parchetul General, in stare de arest la domiciliu, pentru savarsirea infractiunilor de inselaciune, fals in declaratii, exercitarea fara drept a unei profesii sau activitati si uz de fals, intr-un dosar in care este acuzat ca si-a falsificat diploma de Bacalaureat si a folosit documente care atestau in mod nereal absolvirea de studii universitare de licenta si doctorat. continuă pe Ziarul Bursa

Fostul sef de la Combaterea Spalarii Banilor Laurentiu Baranga, care si-a falsificat diploma de Bacalaureat, trimis in judecata Acuzatiile pe care i le aduc procurorii

Fostul sef al Oficiului National de Prevenire si Combatere a Spalarii Banilor, Laurentiu Baranga, care s-a falsificat diploma de Bacalaureat, reusind sa ajunga in functii importante si chiar profesor universitar si coordonator de doctorate, a fost trimis in judecata de Parchetul General, fiind arestat la domiciliu.

Baranga, fostul sef al Combaterii Spalarii Banilor, trimis in judecata in arest la domiciliu

Parchetul General l-a trimis vineri, in judecata, pe Laurentiu Baranga, pentru savarsirea infractiun.

Laurentiu Baranga, doctor in fraude cu diplome falsificate. Secretele de stat si combaterea spalarii banilor, date pe mana unui impostor

Laurentiu Baranga, fost director al Oficiului National de Prevenire si Combatere a Spalarii Banilor ONPCSB), a fost trimis in judecata de catre procurorii Parchetului inaltei Curti, dupa ce acesta a folosit documente de studii falsificate pe baza carora s-a angajat la trei universitati si la doua institutii. Baranga i-a pacalit inclusiv pe cei de la ORNISS, arata procurorii.

Avocatul Poporului ataca Legea pentru prevenirea si combaterea spalarii banilor

Avocatul Poporului a formulat exceptie de neconstitutionalitate referitor la unele prevederi din Leg.

Romania monitorizeaza corespunzator operatiunile bancare pentru prevenirea spalarii banilor si finantarii terorismului (raport)

Romania se numara printre tarile care aplica in practica legislatia Consiliului Europei in privinta monitorizarii operatiunilor bancare pentru prevenirea spalarii banilor si finantarii terorismului, releva un raport care a fost facut public miercuri la Strasbourg, noteaza Agerpres. Mai exact, raportul Consiliului Europei evalueaza modul in care statele semnatare ale Conventiei de la Varsovia privind spalarea banilor si finantarea terorismului monitorizeaza operatiunile bancare in scop de preventie. Conform raportului, majoritatea tarilor, desi cu diferente semnificative, ofera un instrument specific autoritatilor competente pentru a monitoriza operatiunile bancare derulate prin unul sau mai multe conturi identificate. Raportul incurajeaza autoritatile de la Bucuresti sa continue in aceasta directie.

Fostul presedinte al Senatului, Calin Popescu Tariceanu, trimis in judecata pentru abuz in serviciu si complicitate la uzurparea de calitati oficiale

Fostul presedinte al Senatului, Calin Popescu Tariceanu, a fost trimis in judecata marti de procurorii de la Parchetul General, impreuna cu senatorul Cristian Marciu. Tariceanu este acuzat de abuz in serviciu.

Fostul presedinte al Elvetiei, Flavio Cotti, rapus de COVID-19 la 81 de ani

Flavio Cotti, fost presedinte al Elvetiei, a decedat dupa ce a fost infectat cu COVID-19, la varsta de 81 de ani. Acesta a mai fost si ministru de externe sau de interne. Fostul presedinte al.

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 12:00

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2055 seconds )