Libnet.ro
UNICEF

11:15

Lavinia Milosovici, despre cea mai grea batalie a vietii ei, la Sinteza Zilei

Antena3 Antena3,
Lavinia Milosovici, despre cea mai grea batalie a vietii ei, la Sinteza Zilei

Mihai Gadea ti-a pregatit o editie de zile mari. Una dintre cele mai iubite campioane ale tuturor timpurilor, ultima gimnasta care a obtinut nota 10 pentru Romania, Lavinia Milosovici, vine la Sinteza Zilei sa. continuă pe Antena3

Sinteza zilei: Acasa la marea campioana, Lavinia Milosovici

Cea mai valoroasa gimnasta romanca a anilor 1990, Lavinia Milosovici, a vorbit in editia de miercuri a emisiunii Sinteza zilei, de la Antena 3, despre viata ei de acum, in calitate de mamica a lui.

Premierul chinez, decorat cu cea mai inalta distinctie a Parlamentului Romaniei

Presedintele Camerei Deputatilor, Valeriu Zgonea, i-a inmanat, miercuri, premierului chinez Li Keqiang Colanul Parlamentului, cea mai inalta distinctie acordata de aceasta institutie, scrie Mediafax .

Faze Tari: Unde trebuie sa lovesti o sticla de bere ca sa obtii cea mai buna spuma; Toti ar vrea sa fie in locul lui! Incredibil cum arata sotia acestui batran care are deja stranepoti; Cine ma dezvirgineaza si pe mine? Costa 1,5 milioane de dolari

A vrut sa para mafiot, dar este un idiot. Cea mai penibila fotografie de pe retelele de socializare. Americanul a purtat o cagula. Iata de ce este bine sa fumezi! Care este boala care poate fi tratata doar prin fumat. Un jurnalist american sustine ca exista.

Cea mai moderna statie de epurare a apei din Romania functioneaza pe baza de energie verde

Cea mai moderna statie de epurare si a doua ca marime din tara a fost inaugurata azi, la Cluj-Napoca. Investitia de 33 de milioane de euro, cofinantata din fonduri europene, permite asigurarea a circa jumatate din necesarul de energie electrica si termica pentru functionare din biogazul rezultat din namolul de epurare.

Arpad Torok: Europa Centrala si de Est va ramane cea mai importanta regiune pentru TriGranit

Europa Centrala si de Est va ramane cea mai importanta regiune pentru dezvoltatorul imobiliar ungar TriGranit Development, a declarat directorul companiei, Arpad Torok, intr-un interviu, informeaza Agerpres.

ştiri din Economie

ştiri de la Antena3

actualitate, 11:15

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2109 seconds )