Libnet.ro
UNICEF

15:15

Sinteza zilei: Acasa la marea campioana, Lavinia Milosovici

Antena3 Antena3,
Sinteza zilei: Acasa la marea campioana, Lavinia Milosovici

Cea mai valoroasa gimnasta romanca a anilor 1990, Lavinia Milosovici, a vorbit in editia de miercuri a emisiunii Sinteza zilei, de la Antena 3, despre viata ei de acum, in calitate de mamica a lui. continuă pe Antena3

Lavinia Milosovici, despre cea mai grea batalie a vietii ei, la Sinteza Zilei

Mihai Gadea ti-a pregatit o editie de zile mari. Una dintre cele mai iubite campioane ale tuturor timpurilor, ultima gimnasta care a obtinut nota 10 pentru Romania, Lavinia Milosovici, vine la Sinteza Zilei sa.

Sinteza zilei: La 7 luni, mama m-a parasit. Nu a mai venit dupa mine. Dupa 35 de ani, fiul si-a regasit mama si acum este el sprijin pentru copiii abandonati

Mihai Gadea a prezentat, in editia de miercuri a emisiunii Sinteza zilei, povestile a doi tineri, Ionut si Mihai, care au invins strada in care au crescut si care, astazi, se incapataneaza sa schimbe.

Sinteza zilei: Top 10 cele mai tari masini copiate de chinezi

Mihai Gadea a demonstrat ca imaginatia chinezilor in materie de produse contrafacute nu cunoaste limite si a prezentat, in editia de miercuri a emisiunii Sinteza zilei, un top al celor mai tari 10 masini.

Sinteza zilei: Stiu unde e mama. Nu i-as spune nimic, ca nu o mai am in suflet, sunt cuvintele tulburatoare ale unui inger adoptat de un om al strazii

Mihai Gadea a prezentat in editia de marti seara a emisiunii Sinteza zilei, de la Antena 3, un material marca Observator care prezinta povestea cutremuratoare a unui om care a suferit cele mai mari pierderi.

Sinteza zilei: Print si cersetor. Trei povesti incredibile despre copiii strazii

Costel, un tanar in varsta de 16 ani care nici nu isi mai aminteste cand a coborat pentru prima data in lumea din subteran, a vorbit in editia de luni seara a emisiunii Sinteza zilei despre cum si-a.

Sinteza zilei: ingeri pierduti pe strazile Bucurestiului - Povestea copiiilor pentru care strada le este casa si masa

Mihai Gadea a prezentat in editia de luni a emisiunii Sinteza zilei, de la Antena 3, povestea altor copii pentru care strada le este casa si masa, mama si tata, poveste descoperita in cadrul unui experiment.

Sinteza zilei: Top 10 minuni ale Chinei

Mihai Gadea a prezentat in editia de luni a emisiunii Sinteza zilei de la Antena 3, un top al celor mai interesante zece minuni ale Chinei. Cel mai lung pod peste mare din lume: The Jiaozhou Bay Bridge. lungime.

Sinteza zilei: Cu ce ne-am ales dupa vizita fostului premier Emil Boc in China, in 2011

Mihai Gadea a readus in atentia publicului, in editia de luni a emisiunii Sinteza zilei de la Antena 3, vizita fostului premier Emil Boc in China, in 2011, de unde s-a intors doar cu promisiunile unor posibile.

Poate un cersetor sa devina print in viata reala? Afla diseara la Sinteza Zilei

Aseara, la Sinteza Zilei, Romania a urmarit cu sufletul la gura povestea Laviniei si a fiului sau Alex, care au reusit sa se ridice din strada, sa renunte la droguri si azi sa fie niste oameni impliniti.

ştiri de la Antena3

actualitate, 15:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2199 seconds )