Libnet.ro
UNICEF

22:45

Lavrov: Evenimentele din Irak oglindesc esecul total al aventurii americano-britanice

Antena3 Antena3,
Lavrov: Evenimentele din Irak oglindesc esecul total al aventurii americano-britanice

Evenimentele actuale din Irak sunt rezultatul actiunilor intreprinse de SUA si Marea Britanie, iar situatia a scapat de sub control, a declarat ministrul de Externe rus, Serghei Lavrov. Aceasta este ilustrarea. continuă pe Antena3

Violentele din Irak cresc din nou pretul petrolului

Pretul barilului de petrol a crescut joi cu peste 1 dolar, ca urmare a violentelor din Irak. Militantii kurzi au preluat controlul orasului Kirkuk, in timp ce gruparea Statul Islamic in Irak si Levant SIIL) a ocupat teritorii extinse si se afla la mai putin de 100 de kilometri de capitala.

MarketWatch: Pretul petrolului a crescut, ca urmare a violentelor din Irak

Ca urmare a violentelor din Irak, unde militantii kurzi au preluat controlul orasului Kirkuk, in timp ce gruparea Statul Islamic in Irak si Levant SIIL) a ocupat teritorii extinse si se afla la mai putin de 100.

Insurgentii au preluat controlul asupracelui de-al doilea oras ca marime din Irak

Insurgentii islamisti au obtinut controlul total al celui de-al doilea oras ca marime din Irak, in urma unei operatiuni militare organizate care a fortat trupele guvernamentale sa-si predea armele si sa se retraga. Rezultatul ofensivei de marti demonstreaza vulnerabilitatile unui guvern care s-a aratat incapabil sa reziste valului de islamisti radicali, la trei ani dupa retragerea completa a trupelor americane.

Joe Biden anuntaca SUA au cerut eliberarea imediata a ostaticilor turci din Irak

Vicepresedintele american Joe Biden a anuntat ca Statele Unite au cerut, miercuri, eliberarea imediata a celor aproximativ 50 de cetateni turci luati ostatici la consulatul din Mosul, in Irak.

ştiri de la Antena3

actualitate, 22:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2241 seconds )