Libnet.ro
UNICEF

16:30

Lavrov: Rusia nu este interesata sa creeze o a doua Transnistrie in Ucraina

România Liberă România Liberă,
Lavrov: Rusia nu este interesata sa creeze o a doua Transnistrie in Ucraina

Rusia nu este interesata sa aiba o zona-tampon in Ucraina, a declarat sambata ministrul rus de Externe Serghei Lavrov, in contextul in care Kievul acuza Moscova ca vrea sa creeze un stat-marioneta in aceasta fosta republica sovietica, eventual sa cucereasca intreaga Ucraina, relateaza AFP. continuă pe România Liberă

Serghei Lavrov: Rusia nu este interesata sa creeze o a doua Transnistrie in Ucraina

Rusia nu este interesata sa aiba o zona-tampon in Ucraina, a declarat sambata ministrul rus de Externe Serghei Lavrov, in contextul in care Kievul acuza Moscova ca vrea sa creeze un stat-marioneta in aceasta fosta republica sovietica, eventual sa cucereasca intreaga Ucraina. Toate declaratiile despre presupusul nostru interes de a crea o o doua Transnistrie, o zona-tampon, tin de domeniul absurdului, a apreciat Lavrov, citat intr-un comunicat emis de diplomatia rusa, intr-un interviu pentru postul TV Centru.

Xi Jinping: China si Rusia este necesar sa-si dea mana si sa-si stranga relatiile in fata cresterii riscurilor externe

China si Rusia este necesar sa-si dea mana si sa-si stranga relatiile in fata cresterii riscurilor externe, a declarat presedintele Xi Jinping intr-o intalnire cu omologul sau rus Vladimir Putin in.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 16:30

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2093 seconds )