Libnet.ro
UNICEF

13:30

Serghei Lavrov: Rusia nu este interesata sa creeze o a doua Transnistrie in Ucraina

Hotnews Hotnews,
 Serghei Lavrov: Rusia nu este interesata sa creeze o a doua Transnistrie in Ucraina

Rusia nu este interesata sa aiba o zona-tampon in Ucraina, a declarat sambata ministrul rus de Externe Serghei Lavrov, in contextul in care Kievul acuza Moscova ca vrea sa creeze un stat-marioneta in aceasta fosta republica sovietica, eventual sa cucereasca intreaga Ucraina. Toate declaratiile despre presupusul nostru interes de a crea o o doua Transnistrie, o zona-tampon, tin de domeniul absurdului, a apreciat Lavrov, citat intr-un comunicat emis de diplomatia rusa, intr-un interviu pentru postul TV Centru. continuă pe Hotnews

Lavrov: Rusia nu este interesata sa creeze o a doua Transnistrie in Ucraina

Rusia nu este interesata sa aiba o zona-tampon in Ucraina, a declarat sambata ministrul rus de Externe Serghei Lavrov, in contextul in care Kievul acuza Moscova ca vrea sa creeze un stat-marioneta in aceasta fosta republica sovietica, eventual sa cucereasca intreaga Ucraina, relateaza AFP.

Serghei Lavrov: Unele tari occidentale incearca sa foloseasca criza din Ucraina pentru a izola Rusia

Ministrul rus de Externe, Serghei Lavrov, a acuzat Statele Unite ca folosesc Ucraina drept arena pentru o lupta geopolitica, iar Moscova nu vrea sa vada statul vecin in calitate de moneda de schimb, relateaza agentia Itar-Tass, in pagina electronica.

Cine este de fapt omul lui Putin. Secretele lui Serghei Lavrov

Ministrul rus de Externe Serghei Lavrov afirma ca este greu de enervat, datorita unei experiente diplomatice bogate, si a recunoscut ca poarta tricouri ale brandului rus Oamenii politicosi, devenit cunoscut.

Dezvaluiri despre ministrul rus de Externe: Cand se enerveaza Serghei Lavrov si ce face in timpul liber

Ministrul rus de Externe Serghei Lavrov afirma ca este greu de enervat, datorita unei experiente diplomatice bogate, si a recunoscut ca poarta tricouri ale brandului rus Oamenii politicosi, devenit cunoscut dupa evenimentele din Crimeea, relateaza agentia Itar-Tass, in pagina electronica.

Xi Jinping: China si Rusia este necesar sa-si dea mana si sa-si stranga relatiile in fata cresterii riscurilor externe

China si Rusia este necesar sa-si dea mana si sa-si stranga relatiile in fata cresterii riscurilor externe, a declarat presedintele Xi Jinping intr-o intalnire cu omologul sau rus Vladimir Putin in.

Ministrul rus de Externe: Rusia nu vrea sa creeze o noua Transnistrie in Ucraina

Ministrul rus de Externe Serghei Lavrov a declarat ca Rusia nu este interesata sa aiba o zona-tampon in Ucraina, in contextul in care Kievul acuza Moscova ca vrea sa creeze un stat-marioneta in aceasta.

Serghei Lavrov: Occidentul incearca sa foloseasca criza din Ucraina pentru a izola Rusia

Potrivit ministrului rus, subiectul ucrainean este pentru noi cel mai important, spre deosebire de Statele Unite, care considera Ucraina drept arena de lupta geopolitica pentru viitorul lumii.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 13:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2022 seconds )