Libnet.ro
UNICEF

09:15

Lazar Comanescu i-a scris ministrului rus de Externe, Serghei Lavrov, condamnand asasinarea ambasadorului Karlov

Adevărul Adevărul,
Lazar Comanescu i-a scris ministrului rus de Externe, Serghei Lavrov, condamnand asasinarea ambasadorului Karlov

Ministrul de Externe, Lazar Comanescu i-a scris, luni seara, omologului sau rus, Serghei Lavrov, in legatura cu asasinarea la Ankara a ambasadorului Rusiei in Turcian, Andrei Karlov, Comanescu exprimandu-si solidaritatea cu poporul rus si condamnand atacul terorist. continuă pe Adevărul

De ce i-a scris o clujeanca ministrului Afacerilor Externe. Nu vi se pare ca lumea miroase a carne de copil arsa?

Oana Mindrut, o clujeanca ce activeaza in domeniul educatiei ca formator, i-a adresat o scrisoare ministrului Afacerilor Externe, Lazar Comanescu, in care ii cere sa ia o pozitie oficiala pentru ca sirienii prinsi in asediul din estul orasului Alep sa fie evacuati.

Ministrul Lazar Comanescu condamna atacul din Ankara in urma caruia ambasadorul rus in Turcia a fost asasinat

Ministrul afacerilor externe, Lazar Comanescu, a adresat o scrisoare omologului sau rus, Serghei Lavrov, in legatura cu atentatul de la Ankara, soldat cu moartea ambasadorului Federatiei Ruse in Republica Turcia.

Reactia Ministerului de Externe roman dupa uciderea ambasadorului rus la Ankara: Romania condamna cu fermitatea atacul din capitala turca

Ministrul de Externe, Lazar Comanescu i-a scris, luni seara, omologului sau rus, Serghei Lavrov, in legatura cu asasinarea la Ankara a ambasadorului Rusiei in Turcian, Andrei Karlov, Comanescu.

ştiri din Politica

ştiri de la Adevărul

actualitate, 09:15

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2241 seconds )