Libnet.ro
UNICEF

08:00

Ce le-a declarat anchetatorilor suspectul in cazul presupuselor crime de la Caracal, care a fost arestat

Adevărul Adevărul,
Ce le-a declarat anchetatorilor suspectul in cazul presupuselor crime de la Caracal, care a fost arestat

Principalul suspect in cazul disparitiei Alexandrei Macesanu, fata de 15 ani, din Dobrosloveni, judetul Olt, si a Mihaelei Luiza Melencu, in varsta de 18 ani, a fost arestat pentru 30 de zile. Barbatul s-a aparat in fata judecatorului spunand ca nu le cunoaste pe aceste fete si ca nu stie despre ce este vorba. continuă pe Adevărul

Sotia si doi dintre copiii suspectului de la Caracal, audiati de catre procurori. Ce decizie a luat presupusul criminal

O parte dintre membrii familiei Dinca vor fi audiati de catre procurorii care au preluat cercetarile in cazul presupuselor crime de la Caracal, in care principalul suspect a fost deja arestat preventiv pentru viol si trafic de minori.

CRIME iN SERIE iN CARACAL |Reactia ministrului de Interne: Daca au fost intarzieri in modalitatea de interventie, vinovatul sa plateasca, indiferent ca este de la Politie sau de la STS

Ministrul de Interne a avut o prima reactie in cazul oribilelor crime din Caracal. Nicolae Moga a precizat ca trebuie clarificat urgent modul in care au fost gestionate apelurile la 112 facute de adolescenta.

Bataie de joc in cazul de la Caracal: Politia nu poate actiona daca nu stie numele persoanei care cere ajutor VIDEO

Apar detalii incredibile in cazul oribilelor crime din Caracal si despre modul in care au intervenit politistii in cazul adolescentei de 15 ani. Fata a cerut ajutorul la 112 de trei ori, dar chiar si asa, Politia a ajuns la ea dupa 19 ore, cand era prea tarziu. Asta pentru ca s-au incurcat in proceduri .

IOHANNIS, DESPRE CAZUL DE LA CARACAL: Demisiile celor implicati in cazul de la Caracal nu sunt suficiente

Presedintele Klaus Iohannis a transmis, ieri seara, ca demisiile tuturor celor care au gestionat gresit cazul de la Caracal, sunt obligatorii, dar nici pe departe suficiente. Iohannis afirma ca a cerut ministrului de Interne si sefului STS sa faca ancheta cu celeritate si a solicitat un prim raport in sedinta CSAT de marti.

Cine ar fi procurorul care ar fi stat la poarta ca imbecilul pana la 6:00 in cazul de la Caracal: premiat de Kovesi si mare justitiar

Dupa cazul de la Caracal, se pare ca fiecare cauta sa arunce vina in alta parte si sa-si scape pielea. Politistii sustin ca procurul de caz nu le-a permis sa intre in locuinta inainte de ora 6:00. De partea cealalta, procurorii sustin ca, din contra, nu s-a intrat in locuinta pentru ca politistii nu aveau .

Premierul cere demisia sefului Politiei Romane, dupa cazul de la Caracal

Premierul Viorica Dancila a cerut, vineri seara, demisia sefului Politiei Romane, chestorul Ioan Buda, dupa cazul de la Caracal, unde Politia a intervenit dupa 19 ore de la primul apel la 112 al adolescentei care a anuntat ca este sechestrata in casa unui barbat.

Bogdan Licu, noi precizari in cazul crimei din Caracal: Informatiile furnizate de STS nu au fost foarte exacte

Procurorul general al Romaniei, Bogdan Licu, a facut noi precizari la Antena 3 cu privire la cazul adolescentei ucise in Caracal. S-a inteles faptul ca acest ucigas era o lista de suspecti in dosar.

Bogdan Licu, noi precizari in cazul crimei din Caracal: Informatiile furnizate de STS nu au fost exacte. A murit o fata care putea fi salvata

Procurorul general al Romaniei, Bogdan Licu, a facut noi precizari la Antena 3 cu privire la cazul adolescentei ucise in Caracal. S-a inteles faptul ca acest ucigas era o lista de suspecti in dosar.

Florin Iordache, in cazul crimei din Caracal: Au trebuit sa moara oameni sa constatam ca legea nu e buna si ca cineva nu isi face datoria

Florin Iordache, vicepresedintele Camerei Deputatilor, a vorbit la Antena 3 despre cazul copilei ucise si violate in Caracal. Politia a intervenit la 20 de ore dupa ce fata a sunat la 112 pentru ajutor si la trei.

Petitie online in cazul criminalului din Caracal. Peste 20.000 de persoane cer reintroducerea pedepsei cu moartea

Cel putin 20. 000 de persoane au semnat o petitie online prin care cer pedeapsa cu moartea pentru criminalul din Caracal. Petitia a fost semnata in mai putin de 24 de ore de peste 20. 000 de.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 08:00

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2164 seconds )