Libnet.ro
UNICEF

05:30

Lee Sang-hwa si-a pastrat titlul olimpic la patinaj viteza 500 metri

B1 B1,
Lee Sang-hwa si-a pastrat titlul olimpic la patinaj viteza 500 metri

Patinatoarea sud-coreeana Lee Sang-Hwa si-a pastrat titlul olimpic la patinaj viteza 500 metri. Aceasta a castigat aurul olimpic marti, la Jocurile Olimpice de la Soci. Lee, 24 de ani si campioana mondiala. continuă pe B1

Lee Sang-hwa, a doua medalie de aur si record olimpic in proba de 500 de metri la patinaj viteza

Sud-coreeanca Lee Sang-hwa si-a confirmat statutul de favorita si a cucerit pentru a doua oara consecutiv titlul olimpic in proba de 500 de metri la patinaj viteza. Asiatica de 24 de ani a castigat finala de Soci.

Maria Hoefl-Riesch si-a pastrat titlul olimpic la super-combinata. Reprezentanta Romaniei, pe locul 22

Reprezentanta Romaniei in proba de super-combinata de la Jocurile Olimpice de iarna de la Soci, Ania Monica Germaine Caill, s-a clasat pe locul 22, medalia de aur fiind cucerita de sportiva germana Maria.

Alex Bilodeau, primul sportiv care-si pastreaza titlul olimpic la schi acrobatic pe teren accidentat

Canadianul Alex Bilodeau a devenit primul sportiv care isi pastreaza titlul olimpic la schi acrobatic pe teren accidentat, dupa ce s-a impus in finala disputata luni la Soci. Sportivul de 26 de ani nu le-a lasat.

Canadianul Charles Hamelin a cucerit titlul olimpic in proba de 1.500 metri la short-track

Patinatorul canadian Charles Hamelin a castigat, luni, medalia de aur in proba de 1. 500 metri din cadrul concursului de short-track de la Jocurile Olimpice de iarna de la Soci. Este cel de-al treilea titlu olimpic din.

JO 2014: Rusia a castigat titlul olimpic la patinaj artistic, proba pe echipe

Rusia a castigat primul titlu olimpic la competitia de la Soci, dupa ce s-a impus, duminica, in proba pe echipe la patinaj artistic.

JO Soci: Rusia a castigat titlul olimpic la patinaj artistic, proba pe echipe.

Rusia a castigat primul titlu olimpic la competitia de la Soci, dupa ce s-a impus, duminica, in proba pe echipe la patinaj artistic, iar Evgheni Plusenko a cucerit a patra sa medalie la Jocurile Olimpice, informeaza AFP, conform Mediafax. Citeste si: Ce nu veti vedea la Soci Echipa Rusiei a fost formata din Julia Lipnitkaia, Evgheni Plusenko, Ksenia Stolbova, Fedor Klimov, Tatiana Volosojar, Maxim Trankov, Ekaterina Bobrova, Dmitri Soloviev, Elena Ilinih si Nikita Katalapov. Medalia de .

ştiri din Sport

ştiri de la B1

actualitate, 05:30

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,279 seconds )