Libnet.ro
UNICEF

01:05

O lege care se autosaboteaza: cele mai arzatoare probleme din Codul Insolventei

Wall-Street Ro Wall-Street Ro,
O lege care se autosaboteaza: cele mai arzatoare probleme din Codul Insolventei

Modificarile aduse in Codul Insolventei aduc probleme foarte delicate in practica din domeniu, iar practicienii supun legislatia unui oprobiu general. continuă pe Wall-Street Ro

Cele mai spectaculoase piscine din lume!

Fie ca te-ai gandit la o vacanta intr-o destinatie indepartata precum Bali, Thailanda sau Malaezia, fie ca visezi la o destinatie ceva mai la indemana, precum Grecia sau Italia, ADPM iti arata care sunt cele mai spectaculoase piscine din lume.

S-a lansat comparatorul oficial de tarife telecom: romanii pot afla online care sunt cele mai avantajoase oferte de internet si telefonie

Consumatorii romani pot, incepand de miercuri, sa compare peste 3,5 milioane de oferte de telefonie fixa, mobila si internet in banda larga disponibile in aplicatia online pentru compararea ofertelor telecom Veritel. ro, gestionata de Autoritatea de reglementare in comunicatii ANCOM). Utilizatorii pot afla in trei pasi care sunt cele mai avantajoase oferte pentru ei: aleg categoria de servicii, introduc estimarile proprii de consum si primesc o lista cu primele 25 de planuri tarifare care corespund criteriilor selectate, ordonate in ordinea crescatoare a pretului. Aplicatia a fost dezvoltata de grupul UTI, care a castigat o licitatie in acest sens, contract in valoare de peste 1,06 milioane lei fara TVA) finantat cu fonduri europene.

Cele mai mari tranzactii din comertul electronic in criza: Naspers si Radu Georgescu sunt in top

Dintre cele zece cele mai mari tranzactii din comertul online romanesc, cele mai multe i-au implicat pe antreprenorul Radu Georgescu si grupul sud-african Naspers. Astfel, Naspers a fost parte a patru tranzactii, iar Radu Georgescu a trei dintre ele.

Se inchid cele mai aglomerate strazi din City of London: schimbari mari in cartierul financiar londonez

Doua dintre cele mai aglomerate strazi din cartierul financiar City of London, entitatea administrativa a capitalei britanice, vor fi inchise traficului rutier. Decizia face parte dintr-un proiect urbanistic de 10 milioane de lire al administratorului.

FOTO SOCANTE: Cele mai mari DEZASTRE din ultimii 100 de ani, surprinse in imagini.

Dezastrele care au lovit omenirea ultimul secol au provocat moartea a zeci de milioane de oameni, au afectat viata a sute de milioane de persoane si au zdruncinat pana si cele mai solide economii ale lumii. Site-ul list25. com prezinta o serie de fotografii socante care au surprins efectele devastatoare ale celor mai mari dezastre din istoria recenta a omenirii. Aflati, din galeria foto de mai sus, care sunt dezastrele care au avut cel mai mare impact asupra umanitatii si asupra mediului .

SUPRINZATOR. Care sunt tarile cu cele mai multe TANCURI din lume. Unde se afla Romania.

Tancurile si-au primit botezul in timpul Primului Razboi Mondial. Incepand de atunci, tehnologia a evoluat enorm si a codus catre modele din ce in ce mai performante, care au facut diferenta in teatrele de operatiuni militare de peste tot in lume. Conditiile de lupta de pe frontul occidental din timpul primei conflagratii mondiale au determinat armata britanica sa inceapa proiectarea primului vehicul blindat autopropulsat care sa poata traversa transeele si barajele de sarma ghimpata, fara sa .

SECVENTIAL. Maestrul Virgil Ogasanu, despre unul din cele mai grele momente din Romania

Maestrul Virgil Ogasanu, invitatul lui Adrian Ursu in editia speciala de duminica a Secvential, a vorbit despre unul dintre cele mai grele momente pentru Romania, cutremurul din 1977. Actorul a explicat c.

Istoricul tranzactiilor lui Radu Georgescu, antreprenorul cu cele mai multe vanzari din IT-ul romanesc

In ultimii zece ani, Radu Georgescu, unul dintre cei mai cunoscuti antreprenori de pe piata locala, a fost implicat in cinci tranzactii importante din domeniul ITC.

Cele mai povestite filme din Romania.

Film auzit. Pare un non-sens? Nici pomeneala. Sunt productii carora li s-a adaugat pe coloana sonora un fisier special, continand descrierea peisajelor, faptelor, sentimentelor. Tot ce nu se aude intre dialogurile personajelor. Filmele pot fi astfel accesibile si nevazatorilor. La noi sunt deja 20 de pelicule prelucrate in acest mod. Datorita efortului unei asociatii din Focsani. Ce-ati zice sa facem un mic exercitiu? Asezati-va comod in fotoliu si inchideti ochii. Veti auzi un film.

Noul Cod Rutier, pe ordinea de zi a sedintei Guvernului. Care sunt cele mai importante modificari

Proiectul de ordonanta de urgenta pentru modificarea si completarea OUG nr. 195/2002 privind circulatia pe drumurile publice se afla astazi pe ordinea de zi a sedintei Executivului.

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,1956 seconds )