Libnet.ro
UNICEF

18:00

Legea salarizarii a ajuns la Palatul Cotroceni

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
Legea salarizarii a ajuns la Palatul Cotroceni

Legea salarizarii, adoptata saptamana trecuta de Parlament, a ajuns, vineri, la Palatul Cotroceni pentru promulgare si se afla in atentia presedintelui Klaus Iohannis, a afirmat, marti, purtatorul de cuvant al sefului statului, Madalina Dobrovolschi, potrivit surselor din presa. continuă pe Ziarul Bursa

Lia Olguta Vasilescu sfideaza criticile privind legea salarizarii: Klaus Iohannis nu are niciun motiv sa retrimita legea la Parlament. Chiar daca o retrimite, ea se va vota la fel

Ministrul Muncii, Lia Olguta Vasilescu, sustine, in ciuda criticilor primite cu privire la Legea salarizarii unitare, ca presedintele Klaus Iohannis nu are vreun motiv sa trimita actul normativ inapoi.

CSM ii cere presedintelui Iohannis sa retrimita Legea salarizarii unitare in Parlament. Reactia ministrului Muncii

Consiliul Superior al Magistraturii i-a cerut, luni, presedintelui Klaus Iohannis sa retrimita legea salarizarii in Parlament, pentru a fi analizate mai multe amendamente, au declarat, pentru Agerpres, surse din Consiliu.

CSM ii cere presedintelui Iohannis sa retrimita Legea salarizarii unitare in Parlament

Consiliul Superior al Magistraturii i-a cerut, luni, presedintelui Klaus Iohannis sa retrimita legea salarizarii in Parlament, pentru a fi analizate mai multe amendamente, au declarat, pentru Agerpres, surse din Consiliu.

Ministrul Muncii, Lia Olguta Vasilescu: Klaus Iohannis nu are motiv sa retrimita Legea salarizarii unitare la Parlament

Ministrul Muncii, Lia Olguta Vasilescu, a declarat, la Parlament, ca presedintele Romaniei, Klaus Iohannis, nu are motiv sa retrimita Parlamentului legea salarizarii unitare, potrivit Agerpres.

Olguta Vasilescu: Klaus Iohannis nu are niciun motiv sa retrimita legea salarizarii la Parlament. Chiar daca o retrimite, ea se va vota la fel

Ministrul Muncii, Lia Olguta Vasilescu, a declarat luni ca presedintele Klaus Iohannis nu are niciun motiv sa retrimita Parlamentului legea salarizarii unitare, iar in cazul in care acest lucru se va intampla, ea se va vota la fel, potrivit Agerpres. Singurul lucru care se poate intampla, dar pe care banuiesc ca nu il vrea presedintele Romaniei, este acela ca nu se va mai aplica de la 1 iulie si noi credem ca cei din administratia publica locala asteapta deja aceasta lege, a adaugat ministrul Muncii.

Profesorii au intrat in greva, nemultumiti de Legea salarizarii. Aproximativ 1000 de cadre didactice din Sectorul 6 din Bucuresti refuza sa intre la clase

Aproximativ 1000 de profesori din sectorul 6 din Bucuresti, membri ai Federatiei Sindicatelor Libere din Invatamant FSLI), au intrat luni dimineata in greva, in timpul desfasurarii probei de competente digitale din cadrul examenului de Bacalaureat. Cadrele didactice sunt nemultumite de Legea salarizarii. Si profesorii din tara ar urma sa intre astazi in greva.

Subiectiv: Lia Olguta Vasilescu, noi precizari despre legea salarizarii. Ce se intampla cu vechimea in munca

Ministrul Muncii Lia Olguta Vasilescu a adus in emisiunea Subiectiv noi precizari despre legea salarizarii. Totodata, aceasta a vorbit si ce se intampla cu vechimea in.

Profesorii de la scolile din Sectorul 6 al Capitalei, membri ai FSLI, vor intra luni in greva, nemultumiti de Legea salarizarii

Profesorii de la scolile din Sectorul 6 al Capitalei, membri ai Federatiei Sindicatelor Libere din Invatamant FSLI), vor intra luni in greva, nemultumiti de Legea salarizarii, a declarat duminica, pentru News. ro, presedintele FSLI, Simion Hancescu, precizand ca inca nu s-a luat o decizie la nivel national privind organizarea unui protest, in conditiile in care nu a fost centralizata situata de la toate filialele.

BACALAUREAT 2017. Profesorii ameninta cu blocarea examenului de bacalaureat, nemultumiti de legea salarizarii

Profesorii ameninta cu blocarea bacalaureatului, care se reia de maine, conform calendarului, nemultumiti de legea salarizarii unitare. Cadrele didactice ar putea intra in greva.

Minciunile Guvernului PSD-ALDE pun in pericol BAC-ul. Profesorii ameninta ca vor suspenda examenul, nemultumiti de Legea salarizarii

Examenul de bacalaureat este in pericol. Profesorii din cel putin cinci judete vor intra de luni in greva, din cauza promisiunilor care nu au fost respectate de Guvern in Legea salarizarii unice, in.

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 18:00

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0.2385 seconds )