Libnet.ro
UNICEF

22:00

Profesorii au intrat in greva, nemultumiti de Legea salarizarii. Aproximativ 1000 de cadre didactice din Sectorul 6 din Bucuresti refuza sa intre la clase

Hotnews Hotnews,
 Profesorii au intrat in greva, nemultumiti de Legea salarizarii. Aproximativ 1000 de cadre didactice din Sectorul 6 din Bucuresti refuza sa intre la clase

Aproximativ 1000 de profesori din sectorul 6 din Bucuresti, membri ai Federatiei Sindicatelor Libere din Invatamant FSLI), au intrat luni dimineata in greva, in timpul desfasurarii probei de competente digitale din cadrul examenului de Bacalaureat. Cadrele didactice sunt nemultumite de Legea salarizarii. Si profesorii din tara ar urma sa intre astazi in greva. continuă pe Hotnews

UPDATE Profesorii au renuntat la greva nationala. In Bucuresti, aproximativ 1000 de cadre didactice din Sectorul 6 refuza sa intre la clase.

Aproximativ 1000 de profesori din sectorul 6 din Bucuresti, membri ai Federatiei Sindicatelor Libere din Invatamant FSLI), au intrat luni dimineata in greva, in timpul desfasurarii probei de competente digitale din cadrul examenului de Bacalaureat. Cadrele didactice sunt nemultumite de Legea salarizarii. Potrivit presedintelui FSLI, Simion Hancescu, nu s-au intrunit conditiile pentru organizarea unei greve nationale. De asemenea, Inspectoratul Scolar al municipiului Bucuresti sustine ca examenul de Bacalaureat se desfasoara in conditii normale.

UPDATE Profesorii au renuntat la greva nationala. Ministrul Educatiei: In nicio scoala nu este greva

Ministerul Educatiei, Pavel Nastase, a declarat ca in nicio scoala nu este greva, dupa ce liderul Federatiei Sindicatelor Libere din Invatamant FSLI) din Sectorul 6, Radu Pisica, a anuntat ca aproximativ 1000 de profesori din liceele din acest sector au intrat luni dimineata in greva, in timpul desfasurarii probei de competente digitale din cadrul examenului de Bacalaureat, din cauza nemultumirilor starnite de Legea salarizarii. Potrivit presedintelui FSLI, Simion Hancescu, nu s-au intrunit conditiile pentru organizarea unei greve nationale. De asemenea, Inspectoratul Scolar al municipiului Bucuresti sustine ca examenul de Bacalaureat se desfasoara in conditii normale.

Profesorii de la scolile din Sectorul 6 al Capitalei, membri ai FSLI, vor intra luni in greva, nemultumiti de Legea salarizarii

Profesorii de la scolile din Sectorul 6 al Capitalei, membri ai Federatiei Sindicatelor Libere din Invatamant FSLI), vor intra luni in greva, nemultumiti de Legea salarizarii, a declarat duminica, pentru News. ro, presedintele FSLI, Simion Hancescu, precizand ca inca nu s-a luat o decizie la nivel national privind organizarea unui protest, in conditiile in care nu a fost centralizata situata de la toate filialele.

BACALAUREAT 2017. Profesorii ameninta cu blocarea examenului de bacalaureat, nemultumiti de legea salarizarii

Profesorii ameninta cu blocarea bacalaureatului, care se reia de maine, conform calendarului, nemultumiti de legea salarizarii unitare. Cadrele didactice ar putea intra in greva.

Minciunile Guvernului PSD-ALDE pun in pericol BAC-ul. Profesorii ameninta ca vor suspenda examenul, nemultumiti de Legea salarizarii

Examenul de bacalaureat este in pericol. Profesorii din cel putin cinci judete vor intra de luni in greva, din cauza promisiunilor care nu au fost respectate de Guvern in Legea salarizarii unice, in.

Bacalaureatul, in pericol. Activitatea din mai multe scoli din Capitala si din tara va fi suspendata, incepand de luni, ca urmare a grevei profesorilor, nemultumiti de legea salarizarii

Profesorii din mai multe scoli din Sectorul 6, din Capitala, precum si din Cluj si Arad au anuntat ca vor intra, luni, in greva, a declarat, pentru Agerpres, presedintele Federatiei Sindicatelor Libere din invatamant FSLI), Simion Hancescu.

NEW MONEY. Voucherele de vacanta: Legea salarizarii ascunde o bomba cu ceas pentru industria turismului

Odata cu balbaielile create de Legea Salarizarii Unitare, ministerul Muncii incurca si socotelile agentiilor de turism. Mai clar, prin legea salarizarii, mult asteptatele vouchere de vacanta vor fi transformate de la 1 decembrie 2018 in prime in bani.

Lia Olguta Vasilescu sfideaza criticile privind legea salarizarii: Klaus Iohannis nu are niciun motiv sa retrimita legea la Parlament. Chiar daca o retrimite, ea se va vota la fel

Ministrul Muncii, Lia Olguta Vasilescu, sustine, in ciuda criticilor primite cu privire la Legea salarizarii unitare, ca presedintele Klaus Iohannis nu are vreun motiv sa trimita actul normativ inapoi.

ICCJ a decis in sedinta ca nu sunt intrunite conditiile pentru sesizarea CCR privind legea salarizarii

Inalta Curte de Casatie si Justitie ICCJ) a decis, in sedinta, ca nu sunt intrunite conditiile pentru sesizarea Curtii Constitutionale in legatura cu legea salarizarii. Procurorul general Augustin Lazar a adresat, joi, scrisori presedintelui Klaus Iohannis, presedintei ICCJ si Avocatului Poporului pentru a sesiza CCR in legatura cu Legea salarizarii, considerand ca diferentele de salarizare intre procurori si judecatori sunt neconstitutionale, avand in vedere ca, in conformitate cu deciziile Curtii, procurorii au, ca si judecatorii, statut constitutional de magistrati, potrivit surselor din presa.

Curtea Suprema a decis in sedinta ca nu sunt intrunite conditiile pentru sesizarea CCR privind Legea salarizarii

Inalta Curte de Casatie si Justitie a decis, in sedinta, ca nu sunt intrunite conditiile pentru sesizarea Curtii Constitutionale in legatura cu legea salarizarii. Procurorul general Augustin Lazar a adresat, joi, scrisori presedintelui Klaus Iohannis, presedintei ICCJ si Avocatului Poporului pentru a sesiza CCR in legatura cu Legea salarizarii, considerand ca diferentele de salarizare intre procurori si judecatori sunt neconstitutionale.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 22:00

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0.2076 seconds )