Libnet.ro
UNICEF

21:16

Ministrul Muncii, Lia Olguta Vasilescu: Klaus Iohannis nu are motiv sa retrimita Legea salarizarii unitare la Parlament

România Liberă România Liberă,
Ministrul Muncii, Lia Olguta Vasilescu: Klaus Iohannis nu are motiv sa retrimita Legea salarizarii unitare la Parlament

Ministrul Muncii, Lia Olguta Vasilescu, a declarat, la Parlament, ca presedintele Romaniei, Klaus Iohannis, nu are motiv sa retrimita Parlamentului legea salarizarii unitare, potrivit Agerpres. continuă pe România Liberă

Ministrul Muncii, Lia Olguta Vasilescu: Mi-am terminat autoevaluarea. Nu am restante la minister

Ministrul Muncii, Lia Olguta Vasilescu, a declarat, la Parlament, ca si-a finalizat autoevaluarea si ca nu are restante la minister, adaugand ca ea colaboreaza bine cu toata lumea, inclusiv cu premierul Sorin Grindeanu, potrivit Agerpres.

Ministrul Muncii, Lia Olguta Vasilescu: Nu imi fac griji de remaniere. Ce a fost de aplicat din programul de guvernare pe ministerul meu s-a aplicat

Ministrul Muncii, Lia Olguta Vasilescu, a declarat, la postul de televiziune Antena 3, ca nu se teme de remaniere, iar tot ce era de aplicat din programul de guvernare pe Ministerul Muncii s-a aplicat.

Ministrul Muncii, Lia Olguta Vasilescu, anunt despre remaniere: Se poate intampla orice. Probabil miercuri vom vedea decizia in CExN

Ministrul Muncii, Lia Olguta Vasilescu, a declarat, la postul de televiziune Antena 3, ca in privinta remanierii guvernamentale se poate intampla orice.

Olguta Vasilescu: Klaus Iohannis nu are niciun motiv sa retrimita legea salarizarii la Parlament. Chiar daca o retrimite, ea se va vota la fel

Ministrul Muncii, Lia Olguta Vasilescu, a declarat luni ca presedintele Klaus Iohannis nu are niciun motiv sa retrimita Parlamentului legea salarizarii unitare, iar in cazul in care acest lucru se va intampla, ea se va vota la fel, potrivit Agerpres. Singurul lucru care se poate intampla, dar pe care banuiesc ca nu il vrea presedintele Romaniei, este acela ca nu se va mai aplica de la 1 iulie si noi credem ca cei din administratia publica locala asteapta deja aceasta lege, a adaugat ministrul Muncii.

Lia Olguta Vasilescu sfideaza criticile privind legea salarizarii: Klaus Iohannis nu are niciun motiv sa retrimita legea la Parlament. Chiar daca o retrimite, ea se va vota la fel

Ministrul Muncii, Lia Olguta Vasilescu, sustine, in ciuda criticilor primite cu privire la Legea salarizarii unitare, ca presedintele Klaus Iohannis nu are vreun motiv sa trimita actul normativ inapoi.

Lia Olguta Vasilescu: Nu imi fac griji de remaniere; ce a fost de aplicat din programul de guvernare pe ministerul meu s-a aplicat

Ministrul Muncii, Lia Olguta Vasilescu, a afirmat, vineri, la Antena 3, ca tot ce era de aplicat din programul de guvernare pe Ministerul Muncii s-a aplicat, iar din acest motiv nu isi face griji ca ar putea fi remaniata, relateaza Agerpres.

Subiectiv: Lia Olguta Vasilescu, noi precizari despre legea salarizarii. Ce se intampla cu vechimea in munca

Ministrul Muncii Lia Olguta Vasilescu a adus in emisiunea Subiectiv noi precizari despre legea salarizarii. Totodata, aceasta a vorbit si ce se intampla cu vechimea in.

Nu imi fac griji de remaniere; ce a fost de aplicat din programul de guvernare pe ministerul meu s-a aplicat

Ministrul Muncii, Lia Olguta Vasilescu, a afirmat, vineri, la Antena 3, ca tot ce era de aplicat din programul de guvernare pe Ministerul Muncii s-a aplicat, iar din acest motiv nu isi face griji ca va fi remaniata.

Ion Cristoiu: Klaus Iohannis are mana libera pentru a se implica in viata politica interna cu ajutorul catuselor

Jurnalistul Ion Cristoiu scrie in Gandul de luni, de pe blogul personal, despre impresiile sale in urma vizitei presedintelui Klaus Iohannis in Statele Unite. Cristoiu spune ca .

Ministrul Olguta Vasilescu, ultimele informatii despre Legea salarizarii

Ministrul Muncii, Lia Olguta Vasilescu, a dat asigurari vineri, la Antena 3, ca toate salariile bugetarilor vor creste asa cum este prevazut in Legea salarizarii, in special cele mici, toti bugetarii.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 21:16

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2161 seconds )