Libnet.ro
UNICEF

13:00

Lemet a investit 1,1 milioane lei, pentru a deschide un nou magazin la Roman

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
Lemet a investit 1,1 milioane lei, pentru a deschide un nou magazin la Roman

Producatorul de mobila Lemet inaugureaza al patrulea magazin LEM 'S din acest an, la Roman, investitie in valoare de 1,1 milioane lei, realizata pentru amenajarea si deschiderea acestui magazin, arata un comunicat remis redactiei. continuă pe Ziarul Bursa

Guvernul a suplimentat cu 7,2 milioane lei bugetul Ministerului Economiei

Guvernul a decis in ultima sedinta suplimentarea bugetului Ministerului Economiei cu suma de 7,2 milioane de lei pentru finantarea cheltuielilor aferente programelor de conservare si inchidere a minelor, potrivit Agerpres.

RMGC si-a diminuat capitalul social cu 225 milioane lei

Actionarii Rosia Montana Gold Corporation RMGC) SA au decis, in Adunarea Generala din 10 octombrie, reducerea capitalul social al companiei cu suma de 225 milioane lei, aport in numerar. Potrivit datelor publicate in Monitorul Oficial, in urma diminuarii, capitalul social va fi de 133. 637,32 lei, divizat in 158. 473 actiuni, cu o valoare nominala de 0,84 de lei fiecare.

FP a bugetat pentru anul urmator un profit de 487 milioane lei, la jumatate fata de acest an

Fondul Proprietatea FP) a bugetat pentru anul urmator un profit net de 487 milioane de lei, la jumatate fata de castigul estimat pentru anul in curs, care a fost revizuit in crestere cu 80%, la 956,8 milioane de lei, transmite Mediafax.

MFP a imprumutat astazi 66,25 milioane lei de la bancile comerciale

Ministerul Finantelor Publice MFP) anuntase ca vrea sa atraga astazi, de la bancile comerciale, suma de 75 milioane de lei, insa a reusit sa imprumute numai o suma de 66,25 milioane de lei.

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 13:00

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2297 seconds )