Libnet.ro
UNICEF

22:46

Lenovo este acum cel mai mare producator de laptopuri din lume

Playtech Playtech,
Lenovo este acum cel mai mare producator de laptopuri din lume

Lenovo a raportat in aceasta dimineata inca o serie de rezultate financiare foarte bune. Raportul actual il situeaza in fruntea tuturor desemnandu-l cel mai mare producator de laptopuri din lume. Vanzarile producatorului au crescut in mod constant in ultimii trei ani si jumatate, ultima crestere fiind de 11 procente. In contrast cu acest raport piata de consumer a scazut cu aproape 8 procente in comparatie cu anul trecut. Lenovo a facut un pas important atunci cand a preluat divizia de . continuă pe Playtech

Cel mai mare bordel din Europa se va deschide in Austria

Austria este pe cale sa inaugureze o atractie, mai mult sau mai putin turistica, cum nu mai exista in nici o alta tara europeana. Un antreprenor vienez va investi peste 19 milioane de dolari in ceea ce va deven.

Este lipsa de onestitate sa crezi in ceva doar pentru ca ai impresia ca iti este folositor. Cel mai cunoscut logician al secolului XX, despre religie

Bertrand Russell, filosof si matematician britanic, laureat al Premiului Nobel pentru Literatura si unul dintre cei mai importanti logicieni ai secolului XX, vorbeste intr-o inregistrare din 1959 despre unul.

Orange: Cererea pentru iPhone 5 este de 3 ori mai mare decat pentru modelul precedent

Cererea pentru iPhone 5 este de trei ori mai mare decat pentru modelul precedent datorita ofertei comerciale cu care este vandut noul terminal, au declarat pentru Wall-Street. ro, oficialii Orange, cel mai mare operator telecom de pe piata locala.

Uraganul Sandy Cel mai important eveniment din istoria Instagram

Trist dar adevarat, cel mai mare dezastru natural din ultimii ani a fost si un motiv de celebrare pentru unele companii printre care se numara si Instagram. CEO-ul Instagram a afirmat cu mandrie si entuziasm ca statisticile refereritoare la imaginile capturate cu tag-ul Sandy sunt neasteptat de bune. Cu 800. 000 de imagini capturate in mai putin de o saptamana, Uraganul Sandy tocmai a castigat titlul de ,probabil cel mai mare eveniment capturat vreodata pe Instagram. Ca si comparatie, in timpul .

Noua generatie Dacia Logan are un pret de baza mai mare cu 190 euro decat vechiul model, dar vine mai bine echipata

A doua generatie a sedanului Dacia Logan are preturi cu TVA cuprinse intre 6. 690 si 11. 200 euro, fara optionale, si va fi lansat in Romania pe 13 noiembrie, a anuntat producatorul auto local. Pretul de baza al noului Logan este cu 190 euro cu TVA) mai mare decat al modelului care iese din productie, dar echiparea standard este mai bogata si include servodirectie, patru airbag-uri si sistem electronic de control al stabilitatii ESC/ESP).

PwC: Cresterea reala a salariilor din privat se dovedeste infima in acest an, raportat la inflatie/Topul salariilor in 2012: Cel mai bine s-a castigat in IT si telecomunicatii

Cresterea reala a salariilor din mediul privat este infima in acest an, tinand cont de inflatie, a declarat miercuri Horatiu Cocheci, consultant sef in cadrul PwC Romania la prezentarea studiului anual privind salariile si beneficiile PayWell Romania 2012. 169 de firme cu peste 140. 000 de angajati au raportat o crestere nominala a salariilor cu 5,1% in ultimele 12 luni, insa tinand cont de noua prognoza de inflatie anuntata miercuri de BNR, inseamna o crestere reala infima, a spus acesta. Vezi in articol in ce domenii de activitate s-a castigat cel mai bine in acest an. Vezi in articol in ce domenii de activitate se castiga cel mai bine.

Pierderile uriase au coborat actiunile Panasonic la cel mai redus nivel din ultimii 37 de ani

Actiunile companiei Panasonic au atins luni cel mai redus nivel din 1975, anul lansarii video recorder-ului Betamax. Declinul recent al companiei japoneze este determinat de majorarea estimarilor privind pierderile.

Senatorul Serge Dassault, proprietarul celui mai mare grup de armament al Frantei, despre legalizarea casatoriilor intre homosexuali: E stupid, e unul din motivele decadentei Greciei antice

Senatorul de opozitie de drepta si presedintele celui mai mare grup francez de armament, Serge Dassault, in varsta de 87 de ani, a provocat un scandal in Franta, dupa ce a legat homosexualitatea de decadenta din Grecia antica, in ziua prezentarii oficiale a proiectului de lege privind legalizarea casatoriilor intre persoanele de acelasi sex, scrie AFP.

Castigul salarial mediu nominal brut, mai mare in septembrie

Castigul salarial mediu nominal brut a fost, in luna septembrie, de 2122 lei, cu 0,2% mai mare decat in luna august, se arata intr-un comunicat trimis de Institutul National de Statistica.

Rajoy: 2012 - cel mai dificil an pentru Spania

Economia Spaniei va reveni pe crestere in 2014, conform estimarilor premierului Mariano Rajoy, care arata ca 2012 a fost cel mai rau an pentru tara europeana, iar 2013 va aduce o imbunatatire.

ştiri de la Playtech

actualitate, 22:46

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2178 seconds )