Libnet.ro
UNICEF

06:30

Leonard Doroftei, implicat intr-un accident. Masina boxerului a fost lovita de o autoutilitara, soferul acesteia fugind de la locul incidentului

Adevărul Adevărul,
Leonard Doroftei, implicat intr-un accident. Masina boxerului a fost lovita de o autoutilitara, soferul acesteia fugind de la locul incidentului

Presedintele Federatiei Romane de Box, Leonard Doroftei a fost implicat, vineri seara, intr-un accident rutier pe DN 6, in judetul Mehedinti. Masina pugilistului s-a ciocnit de o autoutilitara, soferul acesteia fugind de la locul accidentului. Din fericire, Doroftei nu a fost ranit grav. continuă pe Adevărul

DOROFTEI, implicat intr-un ACCIDENT rutier. ...

UPDATE: Boxerul Leonard Doroftei, implicat intr-un accident rutier pe DN 6, in judetul Mehedinti, dupa ce masina pe care o conducea, a fiului sau, a fost lovita de o autoutilitara al carei sofer a plecat de la locul accidentului, a declarat ca se indrepta catre Resita, la Campionatul National de Box. Mergeam prin tunel. M-am intersectat cu o masina, am auzit poc. Mi-am dat seama ca ma inteapa ceva cand conduceam si m-am intors in stanga, geamul era spart, nu mai aveam oglinda. Am mers .

Leonard Doroftei, implicat intr-un accident rutier: Masina condusa de boxer, lovita de o autoutilitara al carei sofer a fugit

Boxerul Leonard Doroftei a fost implicat, vineri seara, intr-un accident rutier pe DN 6, in judetul Mehedinti, soferul autoutilitarei care a lovit masina pe care o conducea pugilistul fugind de la locul accidentului, transmite Mediafax. Sportivul a fost ranit la mana de cioburile parbrizului spart insa intr-o interventie telefonica la B1TV a precizat ca este vorba despre rani minore.

DOROFTEI, implicat intr-un ACCIDENT rutier. Autorul a FUGIT de la locul faptei.

Boxerul Leonard Doroftei a fost implicat, vineri seara, intr-un accident rutier pe DN 6, in judetul Mehedinti. Soferul autoutilitarei care a lovit masina pe care o conducea pugilistul a fugit de la locul accidentului, iar la ora transmiterii acestei stiri este cautat de politisti, transmite Mediafax. Potrivit purtatorului de cuvant al IPJ Mehedinti, subcomiarul Nicolae Lohon, accidentul s-a petrecut in jurul orei 19:10, pe DN 6, in apropierea viaductului Bahna dintre Drobeta Turnu Severin si .

Boxerul Leonard Doroftei a fost implicat intr-un accident rutier

Leonard Doroftei a fost implicat in aceasta seara, intr-un accident rutier pe DN 6, in judetul Mehedinti. Masina pe care o conducea a fost lovita de o autoutilitara al carei sofer a fugit de la locul.

UPDATE Seful Consiliului Procurorilor, Iurie Garaba, a fost implicat intr-un accident rutier

In cadrul unei conferinte de presa, seful Miscarii Antimafie, Sergiu Mocanu a relatat circumstantele accidentului in lant, produs ieri, dupa ce le-ar fi aflat de la doi martori.

Cantareata Antonia, implicata intr-un ACCIDENT de masina.

Cantareata Antonia si colegii ei au fost implicati intr-un accident. Dubita in care se aflau acestia a fost lovita din spate de un alt autoturism, informeaza B1 TV. Accidentul a fost unul minor, asa ca vedeta si dansatorii ei au incercat sa treaca peste el cu zambetul pe buze si si-au facut o fotografie cu pagubele, apoi au postat imaginea pe un site de socializare. Intre timp, telenovela lansata in ultima perioada, despre o posibila relatie intre Antonia si Alex Velea, pare doar o reteta .

Masina lui Leonard Doroftei, lovita de o autoutilitara. Fostul boxer este ranit usor

Presedintele Federatiei Romane de Box, Leonard Doroftei a fost implicat, vineri seara, intr-un accident rutier pe DN 6, in judetul Mehedinti. Masina pugilistului s-a ciocnit de o autoutilitara, soferul acesteia fugind de la locul accidentului. Din fericire, Doroftei nu a fost ranit grav.

Leonard Doroftei accident in Tunelul Bahna, intre Turnu Severin si Orsova

Boxerul Leonard Doroftei a fost implicat vineri seara intr-un accident de circulatie pe DN 6, intre Drobeta-Turnu-Severin si Orsova, pe viaductul Bahna.

Leonard Doroftei, accidentat in Tunelul Bahna, intre Turnu Severin si Orsova

Boxerul Leonard Doroftei a fost implicat vineri seara intr-un accident de circulatie pe DN 6, intre Drobeta-Turnu-Severin si Orsova, pe viaductul Bahna.

Antonia a fost implicata intr-un accident rutier: Dubita ei a fost avariata serios

Antonia si colegii ei au fost implicati intr-un accident. Dubita in care se aflau acestia a fost lovita din spate, de un alt autoturism. Accidentul a fost unul minor, asa ca vedeta si dansatorii ei au.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 06:30

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2076 seconds )