Libnet.ro
UNICEF

01:05

Boxerul Leonard Doroftei a fost implicat intr-un accident rutier

Antena3 Antena3,
Boxerul Leonard Doroftei a fost implicat intr-un accident rutier

Leonard Doroftei a fost implicat in aceasta seara, intr-un accident rutier pe DN 6, in judetul Mehedinti. Masina pe care o conducea a fost lovita de o autoutilitara al carei sofer a fugit de la locul. continuă pe Antena3

DOROFTEI, implicat intr-un ACCIDENT rutier. Autorul a FUGIT de la locul faptei.

Boxerul Leonard Doroftei a fost implicat, vineri seara, intr-un accident rutier pe DN 6, in judetul Mehedinti. Soferul autoutilitarei care a lovit masina pe care o conducea pugilistul a fugit de la locul accidentului, iar la ora transmiterii acestei stiri este cautat de politisti, transmite Mediafax. Potrivit purtatorului de cuvant al IPJ Mehedinti, subcomiarul Nicolae Lohon, accidentul s-a petrecut in jurul orei 19:10, pe DN 6, in apropierea viaductului Bahna dintre Drobeta Turnu Severin si .

UPDATE Seful Consiliului Procurorilor, Iurie Garaba, a fost implicat intr-un accident rutier

In cadrul unei conferinte de presa, seful Miscarii Antimafie, Sergiu Mocanu a relatat circumstantele accidentului in lant, produs ieri, dupa ce le-ar fi aflat de la doi martori.

DOROFTEI, implicat intr-un ACCIDENT rutier. ...

UPDATE: Boxerul Leonard Doroftei, implicat intr-un accident rutier pe DN 6, in judetul Mehedinti, dupa ce masina pe care o conducea, a fiului sau, a fost lovita de o autoutilitara al carei sofer a plecat de la locul accidentului, a declarat ca se indrepta catre Resita, la Campionatul National de Box. Mergeam prin tunel. M-am intersectat cu o masina, am auzit poc. Mi-am dat seama ca ma inteapa ceva cand conduceam si m-am intors in stanga, geamul era spart, nu mai aveam oglinda. Am mers .

Antonia a fost implicata intr-un accident rutier: Dubita ei a fost avariata serios

Antonia si colegii ei au fost implicati intr-un accident. Dubita in care se aflau acestia a fost lovita din spate, de un alt autoturism. Accidentul a fost unul minor, asa ca vedeta si dansatorii ei au.

Leonard Doroftei, implicat intr-un accident rutier: Masina condusa de boxer, lovita de o autoutilitara al carei sofer a fugit

Boxerul Leonard Doroftei a fost implicat, vineri seara, intr-un accident rutier pe DN 6, in judetul Mehedinti, soferul autoutilitarei care a lovit masina pe care o conducea pugilistul fugind de la locul accidentului, transmite Mediafax. Sportivul a fost ranit la mana de cioburile parbrizului spart insa intr-o interventie telefonica la B1TV a precizat ca este vorba despre rani minore.

Masina lui Leornard Doroftei, accidentata in Mehedinti de o autoutilitara al carei sofer a fugit

Boxerul Leonard Dorofteri a fost implicat intr-un accident rutier pe DN6, in Mehedinti, vineri seara, masina sa fiind lovita de o autoutilitara al carei sofer a fugit de la locul accidentului. Sportivul a.

Trafic rutier oprit pe DN 7, intre Barzava si Deva: Patru vehicule au fost implicate intr-un accident

Circulatia rutiera pe DN7 este oprita miercuri la pranz pe ambele sensuri la iesirea din localitatea aradeana Barzava catre Deva, in urma unui accident in care au fost implicate doua autotrenuri, o.

Leonard Doroftei, implicat intr-un accident. Masina boxerului a fost lovita de o autoutilitara, soferul acesteia fugind de la locul incidentului

Presedintele Federatiei Romane de Box, Leonard Doroftei a fost implicat, vineri seara, intr-un accident rutier pe DN 6, in judetul Mehedinti. Masina pugilistului s-a ciocnit de o autoutilitara, soferul acesteia fugind de la locul accidentului. Din fericire, Doroftei nu a fost ranit grav.

Leonard Doroftei accident in Tunelul Bahna, intre Turnu Severin si Orsova

Boxerul Leonard Doroftei a fost implicat vineri seara intr-un accident de circulatie pe DN 6, intre Drobeta-Turnu-Severin si Orsova, pe viaductul Bahna.

Leonard Doroftei, accidentat in Tunelul Bahna, intre Turnu Severin si Orsova

Boxerul Leonard Doroftei a fost implicat vineri seara intr-un accident de circulatie pe DN 6, intre Drobeta-Turnu-Severin si Orsova, pe viaductul Bahna.

ştiri de la Antena3

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2314 seconds )