Libnet.ro
UNICEF

20:45

Leonard Doroftei renunta, cel putin deocamdata, la demisia din fruntea Federatiei Romane de Box

Antena3 Antena3,
Leonard Doroftei renunta, cel putin deocamdata, la demisia din fruntea Federatiei Romane de Box

Presedintele Federatiei Romane Box, Leonard Doroftei, a declarat ca a fost tentat sa renunte la functie, insa nu putea face acest lucru inaintea de a organiza turneul Centura de Aur, informeaza Mediafax. Am. continuă pe Antena3

Leonard Doroftei si-a dat demisia din fruntea Federatiei Romane de Box. Cum motiveaza Mosu decizia luata

Leonard Doroftei, presedinte al Federatiei Romane de Box, a decis sa renunte la functie, considerand ca in cei doi ani de mandat si-a facut datoria pentru pugilismul romanesc.

Leonard Doroftei s-a razgandit in privinta demisiei

In cazul lui Leonard Doroftei noaptea s-a dovedit intr-adevar un sfetnic bun si fostul campion mondial s-a razgandit in ceea ce priveste demisia sa din functia de presedinte al Federatiei Romane de Fotbal.

Leonard Doroftei nu mai demisioneaza din functia de presedinte al Federatiei Romane de Box

Presedintele Federatiei Romane Box, Leonard Doroftei, a declarat joi ca a fost tentat sa renunte la functie, insa nu putea face acest lucru inainte de a organiza turneul Centura de Aur, informeza site-ul.

Leonard Doroftei va demisiona

Leonard Doroftei, presedintele Federatiei Romane de Box, a anuntat, luni, ca s-a decis sa demisioneze din functia pe care o detine pentru a se dedica unei cariere de antrenor.

Leonard Doroftei a demisionat de la Federatia de Box

Fostul campion mondial Leonard Doroftei a demisionat, luni, din functia de presedinte al Federatiei Romane de Box.

Cel putin 47 de copii AU MURIT in urma unui atentat sinucigas intr-un colegiu din Nigeria

Un atentat sinucigas s-a soldat luni cu cel putin 47 de morti si 79 de raniti intr-un colegiu din nord-estul Nigeriei, a anuntat pentru AFP politia nigeriana, care a acuzat gruparea islamista Boko Haram de.

NIGERIA: Cel putin 47 de ELEVI ucisi si 79 raniti, intr-un atentat sinucigas

A avut loc o explozie provocata de un kamikaze intr-un colegiu din Potiskum, in statul Yobe, a declarat Emmanuel Ojukwu, purtatorul de cuvant al politiei nigeriene. Exista 47 de morti si 79 de raniti in randul elevilor, a adaugat el, precizand ca gruparea Boko Haram este suspectata de comiterea masacrului.

FOTO. Cel mai inalt om din lume s-a intalnit cu cel mai scund om din lume

Cel mai inalt om din lume, turcul Sultan Kosen, care are o inaltime de 2,51 metri, s-a intalnit joi, la Londra, cu cel mai scund om din lume, nepalezul Chandra Bahadur Dangi, care are o inaltime de doar 54,6 centimetri, informeaza Mediafax.

Cel mai complicat ceas din lume a fost vandut cu 24 milioane dolari

Cel mai complicat ceas creat vreodata a devenit si cel mai scump din lume, fiind vandut pentru 24 milioane dolari, la o licitatie organizata la Geneva, relateaza BBCNews. Supercomplicatia lui Henry.

Grecia: Rata somajului a scazut la 25,9%, cel mai redus nivel din august 2012

Piata muncii din Grecia arata semne de redresare, dupa ce Oficiul Central de Statistica ELSTAT) a anuntat, joi, ca rata somajului a scazut in august la 25,9%, comparativ cu 26,1% in iulie 2014 si 27,8% in.

ştiri din Sport

ştiri de la Antena3

actualitate, 20:45

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2065 seconds )