Libnet.ro
UNICEF

06:00

Cel mai complicat ceas din lume a fost vandut cu 24 milioane dolari

B1 B1,
Cel mai complicat ceas din lume a fost vandut cu 24 milioane dolari

Cel mai complicat ceas creat vreodata a devenit si cel mai scump din lume, fiind vandut pentru 24 milioane dolari, la o licitatie organizata la Geneva, relateaza BBCNews. Supercomplicatia lui Henry. continuă pe B1

FOTO. Cum arata cel mai frumos transexual din lume

Isabella Santiago, din Venezuela, a fost proclamata Miss International Queen 2014, un concurs international de frumusete pentru transsexuali, informeaza Agerpres.

Mr. Mrs. Smith au decis! Iata care sunt cele mai tari hoteluri din lume!

Cauti cel mai reusit bar construit in interiorul unui hotel? Sau poate cel mai tare hotel eco-friendly? Ei bine, acum iti va fi mult mai usor sa le identifici, deoarece tocmai s-au acordat premiile pentru cele mai reusite boutque hoteluri din lume, Smith Hotel Awards 2014!.

VIDEO. Griffith a marcat cel mai tare gol din NHL

Seth Griffith este noul fenomen din NHL. Jucatorul lui Boston Bruins a dat un gol senzational- fara se se uite la poarta! .

Cel mai controversat magistrat din Bihor a fost exclus, definitiv, din magistratura

Magistratii inaltei Curti de Casatie si Justitie au decis: judecatorul Mircea Puscas a fost suspendat din magistratura, decizia fiind una definitiva. Totdata, magistratul mai asteapta decizia judecatorilor de la ICCJ intr-un dosar in care, initial, a fost condamnat la patru ani de inchisoare cu executare.

FOTO Cele mai scumpe vinuri din lume in 2014

Niciuna dintre sticlele de vin care figureaza in clasamentul celor mai scumpe, dar si al celor mai bune vinuri din lume in 2014, nu ajunge la pretul de 156. 000 de euro, record stabilit anul trecut de o sticla de 12 litri, Chateau Margaux 2009, vanduta in Dubai. insa topul realizat de wine-sercher. com, site specializat in vinuri, contine adevarate bijuterii bahice din punct de vederecalitativ, nu numai al pretului piperat.

Germanul Dirk Nowitzki, desemnat cel mai bun marcator strain din NBA

Dirk Nowitzki, jucator german care evolueaza la echipa de baschet Dallas Mavericks, a fost desemnat cel mai bun marcator din liga profesionista nord-americana de baschet NBA).

Cel mai nou film din seria Hunger Games/Jocurile Foamei starneste revolta in mediul online

Fanii trilogiei Hunger Games/Jocurile foameipot patrunde in lumea celui mai nou film al seriei prin intermediul unei aplicatii lansate recent in mediul online. Cea mai noua pelicula a trilogiei, The Hunger Games: Mockingjay - Part 1/Jocurile Foamei: Revolta - Partea 1, are premiera in Romania pe 21 noiembrie.

Hidroelectrica va inregistra in acest an cel mai mare profit din istoria companiei, de 1,1 miliarde de lei

Producatorul de electricitate Hidroelectrica, companie controlata de stat si aflata in insolventa, estimeaza ca va inregistra in acest an un profit de 1,1 miliarde lei, cel mai mare castig din istoria companiei.

Un tablou al pictorului Jasper Johns a fost vandut la licitatie cu 36 milioane dolari

Un tablou reprezentand drapelul Statelor Unite, pictat de americanul Jasper Johns, a fost vandut la licitatie marti, la New York, cu suma de 36 de milioane de dolari, stabilind astfel un nou record de pret pentru.

De evitat: top 10 orase cu cel mai ridicat grad de violenta din lume

Desi America Latina merita sa fie vizitata gratie numeroaselor destinatii turistice spectaculoase, precum Salar de Uyuni, cel mai mare desert de sare, sau plajele din Puerto Vallarta, mai multe orase se afla pe lista neagra a turismului din cauza ratei criminalitatii extrem de crescute.

ştiri de la B1

actualitate, 06:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,232 seconds )