Libnet.ro
UNICEF

11:00

Liberalii cer demisia ministrului Sanatatii, Nicolae Banicioiu, din cauza subfinantarii sistemului medical si a deficitului de materiale sanitare

B1 B1,
Liberalii cer demisia ministrului Sanatatii, Nicolae Banicioiu, din cauza subfinantarii sistemului medical si a deficitului de materiale sanitare

Liberalii cer astazi in Parlament demisia ministrului Sanatatii, Nicolae Banicioiu. Membrii PNL au depus o motiune simpla care va fi dezbatuta de alesi in Senat. Acestia sustin ca sistemul sanitar se. continuă pe B1

Senatul dezbate o motiune prin care liberalii cer demisia ministrului Sanatatii

Motiunea simpla intitulata SOS: Sanatatea in Romania lui Ponta respira artificial! Romanii mor cu zile, prin care senatorii liberali, semnatari ai motiunii, solicita demisia ministrului Sanatatii, Nicolae Banicioiu, urmeaza sa fie dezbatuta, in sedinta plenului de astazi, de senatori.

Motiune pentru demisia ministrului Sanatatii, pe masa senatorilor. Ce motive invoca liberalii

Membrii PNL au depus, marti, o motiune simpla prin care cer demisia ministrului Sanatatii, Nicolae Banicioiu. Acestia sustin ca sistemul sanitar se confrunta cu probleme grave, cum ar fi subfinantarea Sanatatii si deficitul de materiale sanitare sau medicamente.

Ministrul Sanatatii, Nicolae Banicioiu: Vrem sa grabim lucrurile spre o uniune farmaceutica romano-bulgara care va include medicamentele scumpe in general, nu doar cele pentru bolile rare

Romania si Bulgaria pregatesc o mutare importanta pentru piata farmaceutica europeana. Duminica, ministrul bulgar al Sanatatii, Petar Moskov, a anuntat ca Bulgaria si Romania vor incepe sa cumpere impreuna medicamente scumpe. Nicolae Banicioiu, ministrul Sanatatii, a confirmat astazi existenta proiectului precizand pentru HotNews ca initiativa nu va include doar medicamentele pentru bolile rare ci, in general, toate medicamentele scumpe. Proiectul romano-bulgar se inscrie intr-o tendinta europeana similara, despre care HotNews a scris la sfarsitul saptamanii trecute.

Senatul dezbate marti o motiune simpla pe tema sanatatii

Senatorii urmeaza sa dezbata, in sedinta plenului de marti, motiunea simpla intitulata SOS: Sanatatea in Romania lui Ponta respira artificial! Romanii mor cu zile, prin care senatorii liberali, semnatari ai motiunii, solicita demisia ministrului Sanatatii, Nicolae Banicioiu, anunta Agerpres. Potrivit liberalilor din Senat, exista grave probleme in sistemul sanitar, acestia referindu-se la subfinantarea Sanatatii, la deficitul de materiale sanitare si medicamente existent, precum si la faptul ca un numar mare de medici si asistente medicale parasesc unitatile medicale pentru a profesa in strainatate.

Nicolae Banicioiu: Cardul de sanatate functioneaza normal. Multora nu le convine ca nu am uitat de el

Cardul de sanatate functioneaza normal, dupa cum a declarat marti ministrul Sanatatii, Nicolae Banicioiu. Multora nu le convine ca nu am uitat de el, a explicat oficialul.

Nicolae Banicioiu: Cardul de sanatate functioneaza normal. Multora nu le convine ca nu am uitat de el

Ministrul Sanatatii, Nicolae Banicioiu, a declarat ca marti cardul a functionat normal, precizand ca multora nu le convine faptul ca acest document poate fi utilizat si nu a fost uitat. Sistemul.

ştiri din Politica

ştiri de la B1

actualitate, 11:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2303 seconds )