Libnet.ro
UNICEF

22:46

Libra Internet Bank, finantari de peste 50 milioane lei pentru IMM-uri prin programul COSME

Wall-Street Ro Wall-Street Ro,
Libra Internet Bank, finantari de peste 50 milioane lei pentru IMM-uri prin programul COSME

Libra Internet Bank a acordat IMM-urilor credite de peste 50 milioane lei cu garantie 50% prin programul COSME Competitivness of Entreprises and Small and Medium Sized Enterprises), finantat de Uniunea Europeana. Valoarea unui credit acordat prin. continuă pe Wall-Street Ro

Libra Internet Bank a finantat IMM-urile cu peste 50 milioane lei prin programul COSME

Libra Internet Bank a acordat IMM-urilor credite de peste 50 milioane lei cu garantie 50% prin programul COSME Competitivness of Entreprises and Small and Medium Sized Enterprises), finantat de Uniunea Europeana, potrivit unui comunicat remis redactiei.

EximBank si-a crescut valoarea creditelor cu peste 250 milioane lei

EximBank a inregistrat, anul trecut, o crestere a valorii creditelor cu peste 250 milioane lei circa 56 de milioane de euro), fata de luna decembrie a lui 2014, dupa cum ne-a spus Traian Halalai, presedintele bancii.

SNR, obligata sa reevalueze ofertele licitatiei de peste 100 milioane de lei pentru implementarea televiziunii digitale terestre, castigata initial de Ericsson

Societatea Nationala de Radiocomunicatii SNR) a fost obligata, printr-o decizie definitiva data joi, 11 februarie, de catre Curtea de Apel, sa reevalueze ofertele in licitatia de implementare a televiziunii digitale terestre in Romania, contract cu o valoare estimata fara TVA de peste 101,5 milioane lei. Initial, licitatia a fost castigata de asocierea Ericsson Telecommunications Romania - Ericsson AB. Celalalt ofertant, Frontal Communication, a atacat initial rezultatul la Consiliul National de Solutionare a Contestatiilor, care i-a respins cererea, asa ca firma s-a adresat Curtii de Apel care i-a dat castig de cauza. SNR este operatorul national care transmite posturile publice de radio si televiziune, iar potrivit informatiilor TVR, fondurile pe care televiziunea publica le primeste de la bugetul de stat merg in proportie de aproximativ 90% direct catre SNR, pentru transmisia TV terestra. Televiziunea digitala terestra ar trebui sa fie o alternativa la platformele de televiziune prin cablu si satelit. Vezi in articol in ce stadiu este implementarea televiziunii digitale terestre in Romania.

270 milioane lei - profitul net consolidat al UniCredit Bank, in 2015

Profitul net consolidat al UniCredit Bank a fost, anul trecut, de 269,5 milioane de lei 60,6 milioane de euro), comparativ cu 143,8 milioane lei 32,3 milioane euro) - profitul inregistrat in 2014, conform datelor prezentate de banca.

Fiscul din Vrancea a colectat in ianuarie, la bugetul de stat, peste 76 de milioane de lei

La nivelul lunii ianuarie 2016, TVA-ul aprobat la rambursare a fost in suma de 6,79 milioane lei din care s-a restituit efectiv in contul agentilor economici suma de 1,73 milioane lei, iar 5,06 milioane lei a fost compensata cu obligatii la bugetul general consolidat.

Primaria Capitalei vrea sa dea, in 2016, circa 7 milioane lei pe statui. Primesc bani monumentele Aripi si Rainier al III-lea

Primaria Capitalei, prin Administratia Monumentelor si Patrimoniului Turistic, vrea sa dea in 2016 circa 7,2 milioane lei pe statui. Astfel, se propune alocarea a 1,8 milioane lei pentru amplasarea monumentului Aripi la Piata Presei Libere, 540. 000 lei pentru decorarea Pasajului Latin, 351. 000 lei pentru monument Avram Iancu, 360. 000 lei - bust Hortensia Papadat Bengescu, 160. 000 lei - altorelief bronz Corneliu Coposu, 2,1 milioane lei - ansamblu monumental Rainier al III-lea si 1,5 milioane lei pentru realizare monument din bronz - Regenesis.

Rafinaria Petrotel Lukoil a incheiat un contract de 40 milioane lei cu Oil Terminal Constanta

Rafinaria Petrotel Lukoil a incheiat un contract de 40 milioane lei cu Oil Terminal Constanta, pentru transportul titeiului in acest an.

Peste 2 milioane de numere mobile au fost portate in tara, pana la sfarsitul lui 2015

Peste 2 milioane de numere de telefonie mobila au fost portate pana la sfarsitul anului trecut, reprezentand 77% din totalul de numere portate pana acum in tara noastra, restul fiind numere fixe portate, potrivit datelor publicate de Autoritatea Nationala pentru Administrare si Reglementare in Comunicatii ANCOM).

DNA cere arestarea deputatilor Madalin Voicu si Nicolae Paun / Procurorii acuza un prejudiciu de peste 28 milioane lei din proiecte cu fonduri europene

Procurorii DNA cer arestarea deputatilor Madalin Voicu si Nicolae Paun, acuzati de o serie de infractiuni, printre care deterunare de fonduri, trafic de influenta si spalare de bani, in calitate de membri in conducerea Asociatiei Partida Romilor Pro Europa. Prejudiciul estimat de procurori este de peste 12 milioane lei.

Fiecare partid poate primi maximum 26 milioane lei sub forma de donatii si se poate imprumuta inca pe atat

Autoritatea Electorala Permanenta a publicat valorile absolute ale limitelor pentru donatii, imprumuturi si cotizatii pentru acest an, astfel ca fiecare partid poate primi donatii de cel mult 26. 450 lei si poate imprumuta inca pe atat.

actualitate, 22:46

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2218 seconds )