Libnet.ro
UNICEF

14:16

Un liceu din Timisoara a fost EVACUAT dupa ce elevii si profesorii au simtit miros de gaz

B1 B1,
Un liceu din Timisoara a fost EVACUAT dupa ce elevii si profesorii au simtit miros de gaz

Colegiul C. Loga din Timisoara a fost evacuat, marti, dupa ce elevii si profesorii au simtit miros de gaz in cladirea institutiei. continuă pe B1

UPDATE Obuzul gasit in apartamentul unei femei din Sectorul 3 al Capitalei a fost ridicat, dupa ce toti locatarii au fost evacuati

Un bloc din Sectorul 3 al Capitalei a fost evacuat, duminica, dupa ce un barbat a sunat la 112 si a spus ca a gasit in apartamentul bunicii sale un obuz. Obuzul a fost ridicat la scurt timp.

La lasatul serii, pe o strada din Timisoara, camerele de supraveghere au surprins ceva neasteptat: Ce nesimtiti! Chiar pe strada si-au gasit! (FOTO)

La lasatul serii, pe o strada din Timisoara, camerele de supraveghere au surprins ceva neasteptat: Ce nesimtiti! Chiar pe strada si-au gasit!. Mai precis, doi timisoreni au asteptat sa se intunece,.

Circula pe o strada din Timisoara, cand a vazut ceva neobisnuit. E ireal! Cum sa faci asa ceva? (FOTO)

Circula pe o strada din Timisoara, cand a vazut ceva neobisnuit. Ceea ce a vazut pare aproape ireal, insa chiar se afla in fata lui. Un barbat care conducea o decapotabila inmatriculata in Dolj isi.

Constanta: BLOC EVACUAT dupa ce un barbat a amenintat ca se arunca in aer (VIDEO)

Alerta, duminica, in judetul Constanta. Un barbat din localitatea Crucea ameninta ca se arunca in aer. Barbatul in varsta de 78 de ani spune ca da drumul la gazul de la butelie si se arunca in aer, .

ALEGERI PREZIDENTIALE 2019. Batran din Constanta, dosar penal dupa ce a votat la doua sectii

Un batran din Constanta s-a prezentat la doua sectii de vot din oras, iar oamenii legii i-au intocmit dosar de cercetare penala.

ştiri de la B1

actualitate, 14:16

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2194 seconds )