Libnet.ro
UNICEF

01:05

Lichidator judiciar, retinut pentru luare de mita

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
Lichidator judiciar, retinut pentru luare de mita

Procurorii DNA l-au retinut pentru 24 de ore pe Barldeanu Alexandru Vitali, practician in insolventa, pentru luare de mita. continuă pe Ziarul Bursa

Lichidator judidiciar retinut pentru luare de mita. El a fost prins in flagrant cand primea sume de bani de la un agent economic

Alexandru Vitali Barladeanu, practician in insolventa, a fost retinut de procurorii DNA pentru luare de mita. El a primit 25. 000 de lei si 6. 000 de euro de la un om de afaceri pentru ca acesta sa nu fie executat silit.

Cristina Gherghisan, fost director adjunct APIA, trimisa in judecata pentru luare de mita: un smartphone si mai multe sume de bani

Cristina Gherghisan, fost director adjunct al Agentiei de Plati si Interventie pentru Agricultura Tulcea, in sarcina careia s-a retinut savarsirea a trei infractiuni de luare de mita, a fost trimisa in judecata.

Director adjunct din APIA, trimis in judecata pentru luare de mita

Procurorii DNA au trimis-o in judecata, in stare de arest la domiciliu, pe Gherghisan Cristina, director adjunct al Agentiei de Plati si Interventie pentru Agricultura APIA) Tulcea, la data faptelor, pentru trei infractiuni de luare de mita.

O expertiza decide soarta celor doi politisti judecati pentru luare de mita

Tribunalul Hunedoara a judecat miercuri dosarul in care Ioan Badarau si Cristian Tart, doi politisti hunedoreni de la Serviciul Rutier, au fost inculpati pentru luare de mita. Fapta de care sunt acuzati s-a petrecut in urma cu un an, in localitatea Sacamas.

Fosta directoarea de la Protectie Sociala din Primaria Targu Jiu a fost trimisa in judecata pentru luare de mita

Teodora Ciobanu, director al Directiei Publice de Protectie Sociala din cadrul Primariei Targu Jiu, a fost trimisa in judecata pentru luare de mita in forma continuata.

China: Fostul sef al securitatii Zhou Yongkang, condamnat la inchisoare pe viata pentru luare de mita, abuz de putere si divulgare de secrete de stat

Fostul sef al securitatii chineze Zhou Yongkang, in varsta de 72 de ani, a fost condamnat joi la inchisoare pe viata, fiind gasit vinovat de luare de mita, abuz de butere si divulgare de secrete de stat,.

Directoarea adjuncta APIA Tulcea, trimisa in judecata pentru luare de mita

Directoarea adjuncta a Agentiei de Plati si Interventie pentru Agricultura APIA) Tulcea, Cristina Gherghisan, a fost trimisa in judecata, in stare de arest la domiciliu, intrucat este acuzata de trei infractiuni de luare de mita, informeaza un comunicat al DNA.

Directorul Hidro Prahova, retinut pentru trafic de influenta

Directorul general al Hidro Prahova, Adrian Semcu, a fost retinut pentru 24 de ore de DNA, in dosarul in care este inculpat Iulian Hertanu, fiind acuzat de trafic de influenta, fapta care ar fi fost comisa in perioada in care detinea functia de vicepresedinte al Consiliului Judetean Prahova.

Directorul general al SC Hidro Prahova, Adrian Semcu, retinut pentru trafic de influenta

Directorul general al SC Hidro Prahova, Adrian Semcu, a fost retinut pentru 24 de ore de DNA, in dosarul in care este inculpat Iulian Hertanu, fiind acuzat de trafic de influenta, fapta care ar fi fost comisa in.

Directorul Hidro Prahova, Adrian Semcu, a fost retinut pentru trafic de influenta

Directorul general al SC Hidro Prahova, Adrian Semcu, fost vicepresedinte al Consiliului Judetean Prahova, a fost retinut miercuri de procurorii DNA Ploiesti pentru trafic de influenta, informeaza Agerpres.

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2061 seconds )