Libnet.ro
UNICEF

01:05

Lichiditate de aproximativ 1,72 milioane euro pe BVB

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
Lichiditate de aproximativ 1,72 milioane euro pe BVB

Piata principala a Bursei de Valori Bucuresti BVB) a inregistrat, in prima parte a sedintei de tranzactionare de astazi, o lichiditate de aproximativ 7,71 milioane lei 1,72 milioane euro). continuă pe Ziarul Bursa

Lichiditate de aproape 6,3 milioane euro pe BVB

Piata principala a Bursei de Valori Bucuresti BVB) a inregistrat, in prima parte a sedintei de tranzactionare de astazi, o lichiditate de peste 28 milioane lei aproximativ 6,3 milioane euro).

Zitec a inregistrat afaceri de 2,3 milioane euro in 2013

Zitec, unul dintre principalii producatori locali de aplicatii online, a inregistrat anul trecut afaceri de 2,3 milioane euro, in crestere cu peste 60% comparativ cu anul 2012, se arata intr-un comunicat de presa.

ProCredit Bank vrea sa acorde credite pana la 136 de milioane euro, in 2014

ProCredit Bank vrea sa acorde credite pana la 136 de milioane euro in 2014, a declarat Ilinca Rosetti, directorul general al bancii.

Octagon a derulat lucrari in valoare de circa 20 milioane euro in 2013

Compania Octagon Contracting and Engineering a anuntat astazi ca, anul trecut, a contractat sase proiecte noi si a derulat lucrari de constructii civile in valoare de aproximativ 20 milioane de euro, conform unui comunicat de presa.

Compania de Drumuri va da 25 de milioane euro pe utilaje de deszapezire.

CNADNR va prezenta spre finantare Ministerului Transporturilor si apoi Comisiei Europene un proiect costisitor ce prevede achizitia de utilaje de deszapezire. Compania Nationala de Autostrazi si Drumuri Nationale din Romania are in lucru un proiect de atragere de fonduri europene cu o valoare de 25 milioane de euro destinate achizitionarii de utilaje de deszapezire. Finantarea achizitiei se va face in cadrul perioadei de alocare 2014-2020. Vor fi cumparate autofreze de mare capacitate si .

Commerzbank a vandut credite neperformante de 710 milioane euro din Spania

Commerzbank AG, a doua mare banca din Germania, a vandut credite neperformante imobiliare comerciale de 710 milioane de euro 960 milioane dolari) din Spania, ca parte a procesului de reducere a datoriilor in vederea cresterii nivelului capitalului.

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2094 seconds )