Libnet.ro
UNICEF

07:45

Lichiditate de aproximativ 31 milioane lei pe BVB

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
Lichiditate de aproximativ 31 milioane lei pe BVB

Piata principala a Bursei de Valori Bucuresti BVB) a inregistrat, in prima parte a sedintei de tranzactionare de astazi, o lichiditate de aproximativ 31 milioane lei 6,9 milioane euro). continuă pe Ziarul Bursa

Lichiditate de aproximativ 17 milioane lei pe BVB

Piata principala a Bursei de Valori Bucuresti BVB) a inregistrat, in prima parte a sedintei de tranzactionare de astazi, o lichiditate de aproximativ 17 milioane lei 3,9 milioane euro).

Tranzactii de peste 136 milioane lei derulate in aceasta saptamana la BVB

Valoarea totala a tranzactiilor derulate in aceasta saptamana la Bursa de Valori Bucuresti BVB) s-a ridicat la 136,66 milioane de lei, tranzactiile cu actiuni cumuland 132,7 milioane lei, cu 9,29% mai mult fata de saptamana anterioara, conform unei analize Puls Capital.

Profitul net al Romgaz a crescut cu 40%, la 870,95 milioane lei

Producatorul si furnizorul autohton de gaze naturale Romgaz a inregistrat un profit net de 870,95 milioane lei in primul semestru din acest an, in crestere cu aproape 40% comparativ cu prima jumatate a anului trecut, potrivit unui raport al companiei remis astazi Bursei de Valori Bucuresti BVB).

Olt: Valoarea pagubelor produse de inundatii la finalul lunii iulie e de aproape 52 de milioane lei

Valoarea pagubelor produse de inunda and tiile de la finalul lunii iulie in jude and tul Olt se ridica la aproximativ 52 de milioane lei, potrivit prefectului jude and tului Olt, Silviu Neac and su, transmit surse din presa.

Veniturile Compa au scazut cu 5% in primul semestru, la 231,8 milioane lei

Veniturile producatorului de componente auto Compa Sibiu CMP) au scazut cu 5% in primul semestru din acest an, de la 244,1 milioane lei la 231,8 milioane lei, dar profitul net a crescut cu 15%, la 14,2 milioane lei, de la 12,4 milioane lei in perioada similara din 2013.

Valoarea pagubelor inundatiilor din iulie la Olt: 52 milioane lei

La aproape doua saptamani de la inundatiile din luna iulie, autoritatile din judetul Olt au terminat de inventariat pagubele provocate de fenomenele anterior mentionate. Potrivit calculelor specialistilor care au efectuat evaluarea daunelor, cuantumul acestora a fost estimat la suma de aproape 52 milioane lei.

VIDEO Valoarea pagubelor inundatiilor din iulie la Olt: 52 milioane lei

La aproape doua saptamani de la inundatiile din luna iulie, autoritatile din judetul Olt au terminat de inventariat pagubele provocate de fenomenele anterior mentionate. Potrivit calculelor specialistilor care au efectuat evaluarea daunelor, cuantumul acestora a fost estimat la suma de aproape 52 milioane lei.

Lichiditate de peste 1,5 milioane euro pe BVB

Piata principala a Bursei de Valori Bucuresti BVB) a inregistrat, in prima parte a sedintei de tranzactionare de astazi, o lichiditate de 6. 698,97 lei 1. 292,87 euro).

Primaria Capitalei a modernizat sistemul de iluminat public de pe bd. Iuliu Maniu: a pus stalpi noi cu led-uri si a ingropat cablurile. Investitia se ridica la 7 milioane lei

Primaria Capitalei a modernizat sistemul de iluminat public de pe Bulevardul Iuliu Maniu, costurile investitiei ridicandu-se la 7 milioane de lei plus TVA. Reteaua era veche de peste 40 de ani, cetatenii sesizand mereu avarii, iar stalpii erau pusi la distnta mare unul de altul, fiind zone in bezna. Acum, toate cablurile de pe stalpi au fost mutate in subteran, s-au pus stalpi de iluminat noi pe langa cei existenti, iar becurile clasice au fost inlocuite cu un sistem tip led.

Swiss Capital, profit de 3,8 milioane lei in 2013

Compania de brokeraj Swiss Capital a obtinut, anul trecut, un profit net in valoare de 3,852 milioane de lei, potrivit unui bilant publicat in Monitorul Oficial.

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 07:45

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2121 seconds )