Libnet.ro
UNICEF

22:00

Lichiditate de peste 3,24 milioane euro pe BVB

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
Lichiditate de peste 3,24 milioane euro pe BVB

Piata principala a Bursei de Valori Bucuresti BVB) a inregistrat, in prima parte a sedintei de tranzactionare de astazi, o lichiditate de mai mult de 14,6 milioane lei peste 3,24 milioane euro). continuă pe Ziarul Bursa

Lichiditate de peste 4,7 milioane euro pe BVB

Piata principala a Bursei de Valori Bucuresti BVB) a inregistrat, in prima parte a sedintei de tranzactionare de astazi, o lichiditate de mai mult de 21,5 milioane lei peste 4,7 milioane euro).

Lichiditate de aproape 3,4 milioane euro pe BVB

Piata principala a Bursei de Valori Bucuresti BVB) a inregistrat, in prima parte a sedintei de tranzactionare de astazi, o lichiditate de circa 15,3 milioane lei aproape 3,4 milioane euro).

UPDATE. Procurorii pun sechestru pe toate terenurile din Nadas retrocedate familiei Colteu. ...

UPDATE: DNA anunta ca perchezitiile de marti din judetul Arad au loc intr-un dosar care vizeaza infractiuni de coruptie cu un prejudiciu de peste 20,9 milioane de euro si 296. 942 de lei, conform unui comunicat remis redactiei. Potrivit sursei citate, ca urmare a autorizarii de catre instanta competenta au loc verificari si perchezitii in cinci locatii din judetul Arad, urmand sa fie ridicate documente privind hotararile instantelor legate de retrocedarea unei suprafete de peste 8. 000 de .

Okian a lansat platforma de e-fulfillment Frisbo cu o investitie de 0,5 mil. euro si tinteste comenzi de peste un milion de euro

Okian, unul dintre principalii comercianti de carte din Romania, reprezentant al celui mai mare grup educational din lume, Pearson Education, a lansat Frisbo, prima platforma de e-fulfillment de pe piata locala, investitia ridicandu-se la peste 500.

APIA a autorizat plati de peste 800 milioane euro

Agentia de Plati si Interventie pentru Agricultura APIA) a efectuat, de la 1 ianuarie, plati de 814,05 milioane de euro 3,63 miliarde lei), urmand ca, pana la finalul anului, sa autorizeze plati de 2,5 miliarde euro, conform unui comunicat remis astazi redactiei.

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 22:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2278 seconds )