Libnet.ro
UNICEF

11:15

Lider PNL: PSD face presiuni pentru votul de duminica

Antena3 Antena3,
Lider PNL: PSD face presiuni pentru votul de duminica

Presedintele PNL Vrancea, senatorul Catalin Toma, a sustinut vineri, in cadrul unei conferinte de presa, ca PSD face presiuni asupra vrancenilor pentru a influenta votul de duminica si a indemnat la. continuă pe Antena3

CATALIN TOMA, PNL VRANCEA: PSD face presiuni asupra vrancenilor pentru votul de duminica

Presedintele PNL Vrancea, senatorul Catalin Toma, a sustinut vineri, in cadrul unei conferinte de presa, ca PSD face presiuni asupra vrancenilor pentru a influenta votul de duminica si a indemnat la mobilizare in favoarea candidatului liberal.

Cine este jurnalista care a intrebat-o pe Viorica Dancila care este aria cercului. Andreea Dumitrescu, presiuni pentru intrebarile incomode adresate PSD

Andreea Dumitrescu este jurnalista care a intrebat-o pe Viorica Dancila care este aria cercului, punand-o in dificultate pe candidata PSD la alegerile prezidentiale. Este vorba despre aceeasi jurnalista care a lucrat la TVR si care a fost retrasa de pe PSD deoarece ar fi fost prea agresiva. Jurnalista Andreea Dumitrescu a pus-o in incurcatura pe .

Director Corona Brasov: Vom face totul pentru a demonstra ca nu a fost rea intentie

Directorul clubului CSM Corona Brasov, Liviu Dragomir, a declarat marti, dupa suspiciunile in care este implicata echipa de handbal ca va face totul pentru a demonstra ca procedura de care au beneficiat handbalistele a fost facuta ca forma de recuperare medicala, nicidecum de a creste performantele sportive.

Lider PNL, avertisment dur pentru PSD: Sa se opreasca acum!

Presedintele PNL Neamt, deputatul Mugur Cozmanciuc, le-a transmis, miercuri, celor din PSD Neamt sa respecte legea si sa nu influenteze votul de duminica prin metode ilegale. Regret sa aud ca cei de la PSD .

Mugur Cozmanciuc (PNL Neamt): PSD sa respecte legea si sa nu influenteze votul de duminica prin metode ilegale

Deputatul Mugur Cozmanciuc, liderul PNL Neamt, le-a transmis celor din filala judeteana a PSD sa respecte legea si sa nu influenteze votul de duminica prin metode ilegale, potrivit Agerpres. Regret sa aud.

Lider PNL, critici dure la adresa Vioricai Dancila: Nu a avut substanta. A parut exact ca acum 30 de ani, ultimul Congres PCR

Vicepresedintele liberal Gheorghe Falca este de parere ca Viorica Dancila - candidatul PSD la functia de sef al statului - nu a avut substanta in dezbaterea cu jurnalistii de marti seara si a.

ştiri din Politica

ştiri de la Antena3

actualitate, 11:15

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2208 seconds )